HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Ati selectat categoria: Imobiliare
1001 ARTICOLE SRL ARAD
Str. OCTAV BANCILA nr. 3 0257251885 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
A.K. INTERMEDIERI SRL ARAD
B-dul REVOLUTIEI nr. 64, bl.CORP A, ap. 6 0257274817 Agentii imobiliare
ACTIV BUSSINES SRL ARAD
Str. POETULUI nr. 52/52A Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
ACTIV IMOBILIARE SRL ARAD
Calea AUREL VLAICU Bl. X.28, ap. 10 0744-617979 ; 0745-665529 Agentii imobiliare
ACTIV IMOBILIARE SRL ARAD
Voinicilor Bl.508 Ap.2 0745665529
ACTIVITA IMMOBILIARI G.M.A. SRL SEBIS
Str. DUNARII nr. 4 Agentii imobiliare
ADELIN COMSERV SRL VLADIMIRESCU
Str. GEN.VASILE MILEA nr. 83 0257514226 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AGLAD COMP SRL ARAD
Calea TIMISORII nr. 212 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AGROMANIA TERRA SRL MACEA
nr. FN 0257536243 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AGROMEC CURTICI SA CURTICI
Str. METIANU nr. 1 057/464442 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AGROMEC FELNAC SA FELNAC
- nr. - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AGROMEC GHIOROC SA GHIOROC
0257461120 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AKONT COMPANY SRL ARAD
B-dul MARESAL I. ANTONESCU nr. 49, bl.L.2, ap. 4 0257254735 Agentii imobiliare
ALDO ROSSI & COMPANY SNC CURTICI
Str. A.I.Cuza -Zona Lib.Curtici,Parc.19 nr. 1 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
ALLEGRO SRL ARAD
C-LEA AUREL VLAICU/P-TA UTA Bl. U4, ap. 17/c Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
ALPINVEST TRADE SRL ARAD
Str. ION BUDAI DELEANU nr. 53 0257239890 Agentii imobiliare
ALT ASIG SRL ARAD
Str. DIMITRIE BOLINTINEANU nr. 25/31, bl.B, sc. B, ap. 15 0357409678 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
AMBIENT HOUSE SRL ARAD
B-dul REVOLUTIEI nr. 31, sc. A, ap. 17 Agentii imobiliare
AMBIENT STYL SRL ARAD
Calea ROMANILOR nr. 7-9, bl.L-1, sc. B, ap. 7 0766467246 Agentii imobiliare
ANA-MI BOCK SRL ARAD
Str. STEFAN LUCHIAN nr. 9 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare ...
Nu am scapat de nebunia imobiliara
După frenezia din 2005-2006, negarea de la finele lui 2008 şi zbaterea inutilă din 2009 piaţa imobiliară a intrat într-o derivă specifică perioadelor post-bubble. Bulele imobiliare nu se sparg zgomotos. Deflatează încet.

De aceea probabil avem în faţă vreo cinci-zece ani de corecţii la nivelul preţurilor şi blocaj parţial al tranzacţiilor.

Refuzul băncilor de a aborda pieptiş problema creditelor neperformante va amâna procesul de reaşezare pe baze sănătoase a sectorului real estate dereglat de accentele speculative din trecut.

Nebunia din trecut nu se va întoarce, chiar dacă actorii principali din ospiciul “boom”-ului imobiliar speră la aşa ceva.

Acel fenomen a fost rezultat al unei alte nebunii - financiare - care nu are premisele unei întoarceri apropiate. Ideea câştigului facil din terenuri, imobile şi dezvoltări va rămâne în uitare sub apăsarea unei realităţi în care randamentele sunt smulse cu greu.

Prin urmare, este normal să nu avem dezvoltările de altădată, târgurile cu lume buluc, încrederea oarbă a consumatorului, generozitatea băncilor şi nici acoperirea mediatică din trecut.

Jucătorii din bula speculativă nu ştiu să iasă din vechea paradigmă (a câştigului cu două cifre din simpla speculaţie), iar sistemul bancar nici nu îi sileşte la disciplinarea financiară de care piaţa ar avea nevoie.

Ele însele bune de dus la balamuc pentru comportamentul din vârf de curbă speculativă, băncile comerciale preferă să stea pe portofolii putrede în speranţa disipării pierderilor la nivelul întregii economii.

Starea de negare generalizată blochează aproape complet acest sector în contextul în care în România e atât de mult de construit.

Tocmai pentru că nu pot dezvolta nimic, şmecherii din imobiliare s-au pus pe demolat. În Bucureşti ravagiile mafiei imobiliare au atins proporţii groteşti.

Deşi nu au finanţare pentru noi construcţii, fericiţii cumpărători de drepturi litigioase, pricopsiţi cu imobile de aiureala retrocedărilor şi debandada din Justiţie, s-au pus să culce la pământ “relicvele” unui Bucureşti istoric ce îi încurcă în calculul randamentelor.

Dezmăţul scoaterii clădirilor din cataloagele monumentelor istorice s-a generalizat în întreaga ţară într-un răstimp în care şmecherii din imobiliare speră că ne vom întoarce la ce a fost odată.

În Capitală fenomenul destructiv a cunoscut în acest început de iarnă un nou episod pe strada Berzei, unde au căzut câteva clădiri emblematice ale oraşului vechi. Explicaţia stă într-un proiect urbanistic ambiţios.

Cu numai câteva sute de metri mai sus, noua Casă Radio, construită parţial înainte de 1989 este sfârtecată în patru. O cruce imaginară secţionează vechiul schelet.

După operaţiunile de demolare parţială, proiectul de realizare a unui mall pare a fi fost abandonat de cei care concesionaseră situl şi nu am auzit ca Primăria să fi tras la răspundere pe cineva. La câte zone urâte sunt în Bucureşti, probabil că nu ar fi păcat nici dacă s-ar distruge în proporţie de 90%. Un motiv în plus pentru a fi atenţi cu monumentele din epocile trecute.

Din păcate, oameni fără memorie, fără istorie, fără bun gust, dar foarte lacomi au acaparat problemele de urbanism ale Bucureştilor, filtrate din perspectiva unor ţepe imobiliare.

Parcurile şi clădirile vechi au fost principalele ţinte ale celor care au construit clădiri de birouri pentru… nimeni. Elanul destructiv din perioada umflării bulei speculative a reînviat parţial în acest sfârşit de an pe strada Berzei.

Semn că nu am scăpat de nebunia imobiliară. Cum nu au nimic sfânt, ne aşteptăm chiar şi la dărâmarea unor biserici ca în timpuri pe care le credeam încheiate.

Cel puţin putem spera ca, dacă vor intra în muzeul în aer liber care este cimitirul Bellu, să o facă nu cu excavatoarele sau buldozerele… ci cu sicriele

Sursa: Curierul National
Atentie! Cresc preturile imobiliare!
Raportul de monitorizare imobiliara al lunii martie, realizat de anunturiparticulari.ro , dezvaluie o adevarata surpriza. Dupa o perioada indelungata in care trendul descendent al pretului imobilelor si-a pus amprenta pe piata imobiliara, iata ca a venit si momentul in care lucrurile incep sa se stabilizeze.

Pentru prima data in ultimii doi ani, timp in care s-au inregistrat deprecieri masive ale valorilor locuintelor, iata ca in martie 2010 preturile imobilelor incep din nou sa creasca. Pragul minim al preturilor se pare ca a fost deja atins, si in momentul de fata asistam la o crestere total neasteptata a preturilor.

Daca in luna februarie, pretul mediu solicitat de catre proprietarii interesati sa-si vanda o garsoniera era de 42303 euro, iata ca pretul mediu al lunii martie a crescut usor pana la 43060 euro. Cresterea de 1.79% reprezinta o premiera a acestor ultimi doi ani, si ne duce cu gandul la o posibila revenire a echilibrului pietei.

O alta crestere notabila a fost reperata in cazul apartamentelor de doua camere, pretul acestora crescand cu 2.64% fata de luna precedenta, pana la un pret mediu de 68145 euro, fata de 66395 euro, pretul lunii februarie.

Apartamentele cu 3 camere sunt singurele de pe piata care si-au pastrat trendul descendent, pretul lunii martie atingand nivelul de 92803 euro, fata de 94228 euro - pretul lunii precedente, ceea ce denota o scadere cu 1.51 % a pretului mediu solicitat initial de proprietari.

Revenind la cresteri neasteptate, putem remarca de asemenea diferenta considerabila de 4.34% in plus a pretului mediu solicitat pentru apartamentele cu 4 camere. Se atinge in luna martie un pret mediu de 118826 euro, fata de 113887 euro in luna precedenta.

Cat despre numarul ofertelor de pe piata, putem spune ca acesta a crescut cu aproape 50% fata de luna precedenta. Numarul cel mai mare de oferte s-a inregistrat la apartamentele cu 2 camere. Acesta a crescut de la 661 la 941 in doar o luna si este urmat de numarul apartamentelor cu 3 camere, ajuns la 684 de la 524 in februarie. Numarul garsonierelor scoase la vanzare in martie a fost de 486, cu 74 mai multe decat in februarie, iar cel al apartamentelor de 4 camere a fost de 205, cu 55 mai multe fata de luna precedenta.

Ne putem astepta deja la o rata crescatoare a valorilor imobiliare?

Raspunsul la aceasta intrebare se poate contura urmarind evolutia pe ultimii doi ani a situatiei. Asa cum luna martie a anului 2008 a fost luna decisiva in care a inceput procesul de scadere drastica a preturilor, in acelasi fel, luna martie a anului 2010 poate fi luna in care putem spune ca preturile s-au stabilizat. Cum vor fi preturile luna viitoare nu poate nimeni sa stie, dar cu siguranta nu vom mai asista nici la cresteri spectaculoase, dar nici la scaderi dramatice de preturi.

Anunturiparticulari.ro a fost lansat in anul 2001 de compania Agentie.NET si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet. AgentieNET detine metodologia necesara pentru verificarea tuturor ofertelor imobiliare ce apar pe piata. Fiecare oferta imobiliara care apare in Bucuresti este verificata de catre operatorii AgentieNET.
Asigurarea pentru casa te costa mai mult in 2012
După un 2011 în care au vândut poliţe de locuinţă cât pentru trei ani la un loc, asigurătorii vor creşte preţurile. Deşi sunt limitate ca acoperire, poliţele obligatorii ne pot scăpa de amendă.

Prima anuală pentru poliţele de asigurare a locuinţei va creşte anul acesta, în condiţiile în care şi riscurile asumate de companiile de asigurări au crescut.

Impulsionate de apariţia legii privind asigurarea obligatorie a locuinţei, companiile au vândut în primele nouă luni din 2011 peste 2,5 milioane de poliţe. Practic, asigurătorii au reuşit să vândă în doar nouă luni mai multe poliţe decât în precedenţii trei ani.

Reversul medaliei. Nu uitaţi de asigurarea obligatorie

Tocmai această explozie este şi motivul scumpirilor care vor urma. “Ţinând cont de faptul ca asigurătorii trebuie să cumpere mai multă reasigurare în acest an, iar tarifele pentru reasigurare pe pieţele externe au crescut, estimez că acest lucru va influenţa şi preţurile practicate pe acest segment de business”, spune Rangam Bir, directorul general al Allianz-Ţiriac.

Aceeaşi opinie o are şi directorul Generali România, Adrian Marin, potrivit căruia creşterea expunerii pe acest segment va pune presiune pe preţuri.

În aceste condiţii, o alternativă pentru a scăpa de amenda de până la 500 de lei, pe care primăriile o pot da celor care nu au locuinţa asigurată, este poliţa obligatorie emisă de PAID. Aceasta acoperă strict cele trei riscuri impuse prin lege, adică riscul de alunecare de teren, cel de inundaţii şi cel de cutremur.

Poliţa oferă o valoare asigurată de 20.000 de euro sau 10.000 de euro, în funcţie de tipul locuinţei (cu structură modernă sau din chirpici). Preţul asigurării obligatorii este de 20, respectiv 10 euro pe an.

Sursa: Evenimentul Zilei
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate