HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Ati selectat categoria: Tamplarie
ACANTUS N.V. CO SRL VLADIMIRESCU
Str. FLORILOR nr. 2 257264609 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ADAM TIBOR ADAM PF ALUNIS
Com. FRUMUSENI nr. 291 745933562 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ADIDO & CRIS SRL LIPOVA
Str. DAMSESCU nr. 2 740042642 Structuri si tamplarii metalice
ADYMAR INTERNATIONAL SRL HORIA
0 nr. 585 744403953 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
AL MARK`O SRL ARAD
Calea RADNEI nr. 113 Structuri si tamplarii metalice
AL MASTER SRL ARAD
Calea ARMATEI ROSII nr. 113 Structuri si tamplarii metalice
AL STAR SRL ARAD
Cart. MICALACABl. 331, sc. B, ap. 2 257219633 Structuri si tamplarii metalice
ALPA TERMOPLAST SRL CHISINEU-CRIS
P-ta. AVRAM IANCU nr. 15 Structuri si tamplarii metalice
ALPIN IMPEX SRL ARAD
Str. CERBULUI nr. 28 257263887 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ALUTERM SRL ARAD
Calea 6 VANATORI nr. 55 257289650 Structuri si tamplarii metalice
AMBIENT INDUSTRIES SRL SAGU
nr. 311 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
AMG GENERAL AUTO CENTER SRL ARAD
Calea AUREL VLAICU nr. 286 257289575 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ANA VICTORIA SRL ZABRANI
nr. 73 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ANDRAS BELA ANDRAS BELA PF ADEA
nr. 185 257357652 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ANDREW-CRISS SRL CUVIN
nr. 153 257461304 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
APEL FURNITURE SRL ARAD
Str. HATEGBl. 16, sc. E, ap. 8 257286772 Structuri si tamplarii metalice
APUSENI SRL VLADIMIRESCU
Str. STEFAN CEL MARE nr. 25.A 257514634 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ARCONTA SRL ARAD
Calea RADNEI nr. 282 257256342 Structuri si tamplarii metalice
ARDELEAN IOAN ARDELEAN IOAN PF SINTEA MARE
nr. 228 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
ARDELEAN PETRU ARDELEAN PETRU AF SIMAND
nr. 721 057/373332 Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pe ...
Prima casa 4: primul credit de 55.000 de euro pentru un apartament de doua camere
Creditarea prin programul “Prima casă” a fost reluată oficial cu o întârziere de aproape două luni faţă de data anunţată iniţial, primul împrumut în noua ediţie a programului fiind acordat la sfârşitul săptămânii trecute.

Creditul de circa 55.000 de euro a fost acordat de BCR unei familii din Bucureşti, care a cumpărat un apartament de două camere.

BCR a început să primească dosare pentru credite ipotecare garantate de stat în urmă cu două săptămâni şi a trimis până acum câteva zeci de dosare către Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), instituţia care gestionează garanţiile acordate de stat prin acest program.

“Am primit mai multe aprobări de la Fond şi săptămâna aceasta urmează să semnăm şi restul contractelor. Avem circa 2.000 de dosare în analiză, o parte rămase din etapa precedentă a programului”, a declarat Cornel Cojocaru, directorul de comunicare al BCR.

Patru bănci - BCR, BRD, CEC şi Alpha Bank - primesc în acest moment dosare pentru credite prin “Prima casă” 4, prin care statul mai garantează doar jumătate din valoarea împrumutului, potrivit premierului Emil Boc, care a fost prezent vineri la semnarea contractului de credit vândut de BCR.

Cele patru bănci au un plafon de garanţii de peste 1,1 mld. euro, reprezentând două treimi din valoarea împrumuturilor acordate în etapele precedente.

Fondul de Garantare afirmă că 12 instituţii de credit s-au înscris în etapa a patra a programului “Prima casă”, majoritatea aşteptând încă aprobarea normelor de creditare de către BNR.

“Am semnat deja protocolul de colaborare cu patru bănci, iar celelalte opt urmează să transmită protocoalele semnate. Aceste bănci au la dispoziţie un plafon total de 1,4 miliarde de euro, ceea ce în­seam­nă garanţii din partea statului de 700 milioane de euro”, a spus Aurel Şaramet, preşedintele FNGCIMM, citat de Mediafax.

Băncile care vor să vândă în continuare finanţări prin pro­gram trebuie să-şi modifice normele de creditare, principala problemă fiind nivelul de numai 5% al avansului, în condiţiile în care statul mai garantează doar jumătate din împrumut.

Şaramet apreciază că garanţiile de 1,4 mld. euro ar putea fi epuizate în aproximativ un an, având în vedere ritmul de depunere a dosarelor.

Guvernul nu a mai alocat garanţii suplimentare pentru “Prima casă” 4, astfel că băncile interesate trebuie să-şi reducă la jumătate garanţia pentru împrumuturile vândute în anii trecuţi.

În primele trei etape din “Prima casă” au fost acordate peste 40.000 de credite, valoarea garanţiilor alocate de stat fiind de 1,6 mld. euro.

Cele mai multe credite au fost acordate pentru achiziţia de locuinţe vechi, fiind încheiate doar câteva contracte pentru finanţarea lucrărilor de construcţie a unei locuinţe.

“Poate că şi recesiunea a fost un element care i-a ţi­nut pe loc (pe cei care voiau un credit pentru construirea unei case - n. red.). Sper la o deblocare mai bună acum”, a declarat premierul Emil Boc.

Valoarea maximă a unui credit pentru constuirea unei locuinţe de la zero este de 75.000 de euro, faţă de 60.000 de euro în cazul unei achiziţii.

Şaramet a precizat că cele mai multe cereri primite până acum sunt pentru cumpărarea de case şi apartamente vechi, dar că băncile au în analiză şi cereri de credite pentru construcţia de locuinţe noi.

Sursa: Ziarul Financiar
Romania, vanduta strainilor la metru patrat
Tratatul de aderare la UE obliga Romania ca, din ianuarie 2013, sa vanda terenuri agricole strainilor. In prezent, cetatenii din alte state detin pamant in Romania doar prin firme, iar statul roman nu poate stopa vanzarea proprietatilor imobiliare.

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a rasucit “cutitul in rana”, precizand ca, indiferent de parerea larg acceptata ca statul trebuie sa se opuna vanzarii terenurilor din Romania catre straini, acest lucru nu este nici posibil, nici legal si aduce atingere legislatiei UE.

“Noi am acceptat prin tratatul de aderare aceasta obligatie, ca de la 31 decembrie 2013 sa liberalizam piata terenurilor agricole. Cine vorbeste astazi ca vom putea impune un moratoriu de cativa ani se insala. Sansele de a bloca vanzarea terenurilor catre straini dupa 2013 sunt aproape de zero”, a avertizat Fuia, care a promis, e drept, inutil, ca va incerca sa faca demersuri in acest sens.

Banca funciara, speranta desarta

Fuia a lansat un soi de gaselnita menita sa indulceasca un pic hapul amar al vanzarii inevitabile a terenurilor. El a spus ca Ministerul Agriculturii lucreaza la proiectul infiintarii unei banci funciare, care sa aiba drept de preemptiune la cumpararea terenurilor agricole, ajutand astfel la comasarea lor.

“E singura cale de a incerca nu sa blocam, dar sa mentinem in continuare terenurile intr-o apartenenta nationala”, a afirmat Fuia.

Si cand toata lumea credea ca problema e ca si rezolvata, ministrul a dat si vestea proasta: statul nu are bani pentru aceasta banca, asa cum de altfel, nu a avut nici pe vremea ministrului Valeriu Tabara, care a lansat prima data aceasta idee.

Sursa: National
O companie de consultanta imobiliara preia administrarea parcurilor logistice Olympian
Compania de consultanta imobiliara Colliers International va oferi servicii de property management pentru parcurile logistice Olympian, un portofoliu de 45.000 mp, detinut de GE Capital Real Estate si Helios Phoenix.

Olympian Parks cuprinde doua centre industriale si logistice in Timisoara si Brasov, care pot gazdui companii mici, mijlocii si mari, operatori locali sau internationali din domeniul distributiei, al productiei usoare sau chiriasi care au nevoie de diverse spatii de depozitare (cu sau fara climatizare).

Proiectul de 27.280 mp dezvoltat in Timisoara a fost livrat pe piata in trimestrul al doilea din 2011. Mai multe dezvoltari comerciale si de retail sunt planificate in zona orasului Timisoara, ceea ce va creste spori interesul utilizatorilor pentru facilitati de depozitare, potrivit Colliers.

Proiectul situat in Brasov se afla la 8 km vest de oras, pe E574, si cuprinde 17.880 mp de spatii de depozitare de foarte buna calitate.

Dupa lansarea departamentului de property management la inceputului acestui an, Colliers International a castigat pana in prezent doi clienti: o cladire de birouri de marime medie, dezvoltata de Allianz Tiriac in Brasov si cele doua proprietati detinute de GE Capital Real Estate impreuna cu Helios Phoenix.

Prin aceasta divizie, Colliers este responsabil de relatia cu chiriasii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operational, mentinerea si imbunatatirea performantei generale a activelor, precum si de serviciile financiare si de raportarea catre proprietar.

Divizia de property management a companiei de consultanta imobiliara este coordonata de Stefania Baldovinescu.

Sursa: Wall-Street
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate