HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Ati selectat categoria: Confectii metalice
ABRUDEAN PETRU PETRICA PF FANTANELE
nr. 260 Constructii metalice si parti componente
ALEXA SRL ARAD
Str. PREPARANDIEI nr. 28 257285875 Constructii metalice si parti componente
ALEXA SRL ARAD
Str. PREPARANDIEI nr. 28 257285875 Constructii metalice si parti componente
ALEXA SRL ARAD
Str. PREPARANDIEI nr. 28 257285875 Constructii metalice si parti componente
ANDRIMONA A & S SRL ARAD
Str. ARON PUMNUL nr. 70/A, ap. 2 740692250 Constructii metalice si parti componente
ANKERROM SRL ARAD
P-ta AVRAM IANCU nr. 16, ap. 11 Constructii metalice si parti componente
APLAST GRUPGB SRL ARAD
Str. SEBESULUI nr. 6, ap. 2 257281026 Constructii metalice si parti componente
APLAST GRUPGB SRL ARAD
Str. SEBESULUI nr. 6, ap. 2 257281026 Constructii metalice si parti componente
ARAD SUPPLY SRL ARAD
Str. CZIGLER ANTONIU nr. 7 257213073 Constructii metalice si parti componente
ARAD SUPPLY SRL ARAD
Str. CZIGLER ANTONIU nr. 7 257213073 Constructii metalice si parti componente
ARAD SUPPLY SRL ARAD
Str. CZIGLER ANTONIU nr. 7 257213073 Constructii metalice si parti componente
ARMETAL SRL VLADIMIRESCU
PLATFORMA CHIMICA0 723717257 Constructii metalice si parti componente
ARMETAL SRL VLADIMIRESCU
PLATFORMA CHIMICA0 723717257 Constructii metalice si parti componente
ARMETAL SRL VLADIMIRESCU
PLATFORMA CHIMICA0 723717257 Constructii metalice si parti componente
ARO-STAHL-PRODUCT SRL ARAD
Str. CAMPURILOR nr. 2-4 257278278 Constructii metalice si parti componente
ARO-STAHL-PRODUCT SRL ARAD
Str. CAMPURILOR nr. 2-4 257278278 Constructii metalice si parti componente
ARO-STAHL-PRODUCT SRL ARAD
Str. CAMPURILOR nr. 2-4 257278278 Constructii metalice si parti componente
AUTOHTON MET SRL ARAD
Str. LAPTELUI nr. 2-4 257208830 Constructii metalice si parti componente
BRED CONF MET SRL SEBIS
Str. PACII nr. 51 Constructii metalice si parti componente
BULZAN DUMITRU PAVEL BULZAN PF PANCOTA
Str. CALVARIEI nr. 42.B 745857356 Constructii metalice si parti componente
Ghidul vanzatorului
Din moment ce ati ajuns aici este evident ca intentionati sa vindeti o proprietate imobiliara. Iata cateva informatii ce va ajuta sa incheiati o afacere cat mai profitabila pentru dumneavoastra.
Pentru a realiza acest lucru sant necesari cativa pasi pe care trebuie sa-i parcurgeti:

1. Pregatirea actelor
Inainte de a pune in vanzare o proprietate imobiliara este necesar sa va asigurati ca toate actele sunt in regula, exemplu: daca este intabulat si declarat la finante, succesiunea incheiata, impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului - daca e ste cazul, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna sau un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse la punct.

2. Pretul
Bineinteles ca dumnavoastra sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea tranzactiei. Totusi situatia trebuie privita in mod realist. Apeland la toate informatiile din piata sau la serviciile unei agentii imobiliare veti avea parte de consiliere gratuita in domeniul imobiliar si veti obtine o evaluare realista a pretului.

Nu uitati ca majoritatea cumparatorilor sunt informati si analizeaza intotdeuna mai multe oferte. Evident ca vor alege cea mai avantajoasa oferta ce o gasesc dupa crireriile lor de selectie.

Pretul depinte in mare masura si de perioada de timp in care doriti sa vindeti. O vanzare urgenta presupune intotdeauna si un pret mai mic, in timp ce pretul cel mai bun poate fi obtinut doar daca nu va grabiti.

3. Publicitatea
Oferta dumneavoastra trebuie facuta publica si veti fi cu atat mai avantajat cu cat sporiti caile si modalitatile de expunere publica. Noi va sugeram sa promovati oferta dumneavoastra utilizand toate formele de publicitate: internet, publicatii locale si nationale, reviste de afaceri, etc., in felul acesta veti avea posibilitatea sa intrati in contact direct atat cu potentialii clienti cat si cu diferite agentii imobiliare.

In functie de impactul publicitatii facute, puteti reveni la etapa pretului, facand ajustarile necesare: cresterea sau scaderea pretului.

4. Selectionarea unei agentii imobiliare
Este bine pentru dumneavoastra sa luati in considerare toate ofertele ferme primite si sa decideti daca lucrati sau nu cu o agentie imobiliara, sau daca veti lucra exclusiv cu o singura agentie imobiliara. Negocierea pretului depinde in mare masura de acestea. Nu uitati sa negociati totul la maxim, sa cereti in permanenta imposibilul ca sa fiti sigur ca veti obtine tot ce este posibil - ne referim atat la pretul proprietatii imobiliare, cat si la toate conditiile de colaborare cu o agentie: termene, comisioane, taxe, etc.

Totusi nu uitati ca marja de negociere este una dintre cele mai raspandite strategii aplicate pe piata imobiliara, iar aratandu-va rezonabil si deschis la negociere puteti castiga cumparatorul de partea dvs.

5. Selectionarea ofertelor
Nu pierdeti contactul cu potentalii cumparatori. Implicati-va direct in toate negocierile chiar daca lucrati sau nu cu o agentie imobiliara. Tineti cont de sfatul agentului, nu uitati ca el este de partea Dvs.

6. Intocmirea actelor
Daca lucreti cu o agentie imobiliara, atunci lucrurile sunt simple - agentia se ocupa de toate actele, Dvs. doar trebuie sa le semnati. Nu uitati ca actele trebuie autentificate de un notar, vanzarea efectiva facandu-se doar in fata acestuia.
Daca nu vindeti printr-o agentie atunci tot la un notar trebuie sa ajungeti, numai ca actele trebuie sa le pregatiti singur.

Desi nu este obligatoriu, sfatul nostru este sa apelati la o agentie imobiliara.
Apeland la o agentie puteti evita situatii neplacute cum ar fi:
- Transformarea imobilului dumneavoasta intr-un pasaj pietonal pe unde sa treaca zeci de vizitatori mai mult sau mai putin interesati.
- Risipa de timp si bani pentru: pregatirea documentatiei de vanzare, studierea pietei, gasirea potentialilor cumparatori
- Implicarea in tranzactii care ar putea avea urmari dintre cele mai neplacute
- Imposibilitatea finalizarii unei tranzactii odata incepute
- Neplaceri ce decurg din evaluarea gresita a imobilului

In mod normal, apeland la o agentie imobiliara, vanzatorul are urmatoarele avantaje:
- Evaluarea realista a pretului
- Publicitatea ofertei
- Selectia cumparatorilor
- Securitatea tranzactiei
- Obtinerea in timpul cel mai scurt a pretului optim
- Verificarea si realizarea in timp util a documentatiei de vanzare
Vanzare buna!
Te culci murdar, flamand si nervos daca nu esti atent cand te muti
Era foarte clar. Singura soluţie a celor doi Escu era mutarea din garsoniera din Berceni. Cu bagabonţii de la colţ nu se putea trăi şi nici nu te puteai înţelege cu ei. Erau periculoşi, mai ales pentru Carmen, dar erau şi aproape imposibil de suportat cu atâta gălăgie şi înjurături noaptea. Aşa că au ajuns amândoi la concluzia că trebuie să se mute, şi asta cât mai repede. Pentru că avea o perioadă mai plină de activitate la muncă, Pop a apelat la serviciile unei agenţii imobiliare pentru găsirea unei garsoniere de închiriat. După ce a aflat ce îşi doresc (garsonieră), în ce zonă (Brâncoveanu, Tineretului), la ce etaj (unu sau doi), la câţi bani (maximum 1.000 de lei/lună), ce confort (1, maximum 2) şi dotări (TV, Internet, maşină de spălat, frigider, aragaz, mobilă), dar şi după ce a făcut câteva cercetări în baza de date, brokerul l-a sunat pe Pop să-i propună vizionarea câtorva garsoniere.
Şi s-au dus. Dar acum ştiau la ce să fie atenţi, în afară de cerinţele exprimate deja: gândaci, locuri de parcare, magazine în apropiere - potenţiali magneţi pentru petrecăreţi. După ce au văzut câteva, s-au hotărât la una din Tineretului, dar nu s-au grăbit să dea răspunsul pe loc:
- Ne gândim bine şi vă sunăm mâine să vă spunem ce decizie am luat, i-a spus Pop brokerului imobiliar.
Nu spusese asta pentru că nu se hotărâseră, ci pentru că vroiau să se ducă seara acolo să vadă care este situaţia şi să nu mai păţească ca la cea din Berceni. Asta au şi făcut în seara respectivă: s-au întors la garsoniera aleasă pe la ora 22:00. O oră s-au plimbat în jurul blocului, prin cartier, au stat afară şi au urmărit ce se întâmplă… Nu au observat nimic care să-i deranjeze, ba chiar dimpotrivă: era linişte, străzile erau luminate, mai multe locuri de parcare goale, staţia de metrou era aproape, în faţa lor era un şir de blocuri care făcea paravan împotriva zgomotului din bulevard, erau mulţi copaci, parcul era la un minut distanţă ş.a.m.d. Totul părea să fie aşa cum îşi doreau.
De aceea, Pop a sunat a doua zi brokerul şi i-a spus că se hotărâseră pentru garsoniera din Tineretului. Seara, după servici, au semnat actele, au plătit chiria pe o lună (1.000 de lei) şi pe încă una garanţie, au achitat comisionul agenţiei (500 de lei) şi au primit cheile locuinţei. S-au hotărât ca a doua zi să plece mai devreme de la servici şi să se mute, chiar dacă Carmen ar fi vrut în seara aceea de teama bagabonţilor din Berceni. Totuşi, era prea târziu şi nu aveau timp să facă puţină curăţenie, să îşi aranjeze hainele şi patul, să se spele şi să se odihnească pentru o nouă zi de muncă.
În următoarea zi au făcut tot ce şi-au propus, până la baie. Când a vrut Carmen să intre să se spele, a observat că nu era apă caldă. S-a mirat puţin, dar a bănuit că se făceau lucrări la conducte. S-a spălat cu apă rece şi i-a spus lui Pop să vorbească a doua zi cu administratorul blocului şi să afle de ce nu este apă caldă. Atunci era deja ora 22:00 şi nu-l mai puteau deranja. Apoi, în timp ce Pop se spăla, Carmen s-a dus în bucătărie să facă ceva de mâncare. Se luaseră cu treaba prin casă şi uitaseră să mănânce, iar acum au conştientizat cât de foame le era. Dar, când a încercat să aprindă focul, Carmen a descoperit că nu aveau gaz. L-a chemat pe Pop să verifice dacă nu era oprit de undeva. Nu era oprit. Aşa că şi asta a rămas pentru a doua zi să-l întrebe Pop pe administrator.
Dar le era o foame de lup şi Pop a plecat prin cartier să caute ceva de mâncare. În intersecţie la liceul Şincai a găsit o shaormărie deschisă şi a luat ceva de acolo. S-au culcat nervoşi că nu s-au spălat şi că nu au mâncat prea bine, dar cu gândul că a doua zi vor primi un răspuns mulţumitor de la administratorul blocului. Seara următoare, de la servici, Pop s-a oprit direct la uşa administratorului. Se gândise toată ziua la cele mai grave situaţii şi îi trecuseră prin minte tot felul de explicaţii, dar spera ca totul să se rezolve ca prin minune. A sunat la uşa administratorului.
- Bună seara! Mă scuzaţi că vă deranjez, dar sunt Pop Escu, m-am mutat ieri cu chirie în apartamentul 66, şi am descoperit că nu avem apă caldă. Ce s-a întâmplat? De ce nu avem apă caldă?
- Puişor, da’ Aichimoaie nu ţi-a zis nimic?
- Nu, proprietarul nu mi-a spus nimic, că altfel nu mai veneam la dumneavoastră.
- Păi noi nu mai avem apă caldă de vrun an. Dacă te uiţi la lista de întreţinere o să vezi că sunt restanţieri cu 50, 80, 100 de milioane. Nu am mai avut bani să plătim şi ne-a tăiat apa caldă. Aşa e în bloc vechi cu zece etaje: mulţi locatari şi mulţi bătrâni care nu-şi permit să stea la bloc.
Pop nu mai ştia ce să spună. Se blocase pentru că visa la un răspuns rezonabil şi la o rezolvare rapidă a situaţiei.
- Şi când se va rezolva?
- Păi nu prea cred că se va rezolva. Sau dacă da, nu prea curând că lumea nu are bani în continuare. Iar dacă măresc ăştia preţurile la utilităţi la iarnă, va fi şi mai grav.
- Păi şi cum ne spălăm?
- Cu boiler, puişor. Noi aşa am rezolvat problema şi nu e rău.
- Dar eu nu am boiler şi până pun unul mai durează. Ce mă fac până atunci?
- Nu ştiu puişor, da’ trebuia să verifici la început. Că sunt multe blocuri în Bucureşti în situaţia noastră.
- Dar gaz de ce nu avem? Tot din cauza restanţierilor?
- A, nu. Cu gazu’ e altă poveste. Acu’ vreo lună şi ceva ne-au furat contoru’ de la subsolul blocului. Şi ăştia de la gaz n-au venit nici acu’. Aşa că mâncăm numa’ senvişuri, roşii cu brânză şi ce se poate face la fierbător.
A mulţumit şi a plecat buimac să-i dea veştile lui Carmen. Aceasta, când a auzit s-a enervat şi a dat vina tot pe Pop că iar nu a fost atent şi iar au probleme. Însă numai Pop ştia ce este în sufletul lui şi cât de tare se acuză că s-a mutat fără să se asigure că toate sunt la locul lor şi că nu vor duce lipsă de niciuna dintre condiţiile elementare de trai. Dar la asta cu gazul şi apa caldă chiar nu se aştepta. Dar uite aşa învaţă omul ce are de făcut când se mută şi a jurat că nu va mai sta în blocuri cu zece etaje. Ce să te mai gândeşti, ce să mai aştepţi. Erau nevoiţi să-şi caute altă garsonieră, deşi erau de doar două zile în aceasta. Iar vizionări, iar telefoane, iar verificări, iar învoiri de la servici, iar curăţenie…

Menţiune: Escu, Pop Escu, este un tânăr care a devenit avocat de câţiva ani şi care s-a căsătorit cu Carmen tot cam atunci. De când se cunosc au stat cu chirie prin mai multe cartiere din Bucureşti. Câteva luni au stat într-o garsonieră de 17 mp din Berceni, confort III, 800 de lei/lună, complet utilată şi mobilată. Însă, pentru că s-au mutat în grabă au avut neplăceri: carcalaci, loc de parcare, găştile de cartier… Până la urmă au fost nevoiţi să se mute din cauza bagabonţilor de la colţ care făceau gălăgie şi se luau de Carmen.

Avertisment: Aceste personaje sunt imaginare şi sunt create pentru a pune în discuţie problemele care apar în viaţa de zi cu zi a proprietarului sau a chiriaşului unei locuinţe şi să găsească rezolvări la acestea. Intenţionăm să atragem atenţia asupra unor aspecte care trebuie luate în seamă în cazul unei mutări într-o locuinţă pentru a nu fi nevoiţi ulterior să ne mutăm în altă parte, să suportăm neplăceri sau chiar să ajungem la fapte mai grave (certuri, bătăi, distrugeri de bunuri etc.).
Teren in rate, doar cu buletinul
De vacanta . Loturile din zona plajei de la Corbu se achita in maximum 5 ani, fara nici o dobanda, ca si cele din comunele sirnea si Dambovicioara.

Era doar o chestiune de timp pana cand acel binecunoscut credit doar cu buletinul sa treaca la un alt nivel. Acum se vand terenuri in rate, pe care le puteti cumpara doar pe baza cartii de identitate. si nu oricum, ci fara dobanda, fara comision si fara copie dupa cartea de munca. Cel putin asa se lauda vanzatorii. Iar amplasamentul este numai bun pentru o casa de vacanta: ultima bucata de plaja salbatica de pe malul Marii Negre sau zone cu vedere spectaculoasa catre Piatra Craiului.

Strategie de criza

In plina criza financiara si imobiliara, Florin Tulea din comuna Corbu, judetul Constanta si Silviu Rotariu din Brasov au reusit sa faca bani frumosi vanzand pamant. Metoda e foarte simpla. Cum romanii care isi doreau o bucata de teren s-au opintit nitel, in aceste vremuri tulburi, inainte sa scoata de la saltea toti banii stransi, cei doi intreprinzatori imobiliari au gasit solutia de a-i obtine treptat, dar sigur, prin rate directe.

Florin Tulea din comuna Corbu a venit cu solutia anul trecut, in primavara, cand piata de tranzactii imobiliare inghetase. Stapan peste 600 de loturi de teren, a cate 500 de metri patrati fiecare, de langa cea mai salbatica plaja de la Marea Neagra, Florin a hotarat ca e momentul sa aplice o strategie de criza. si-a consultat avocatul si a pus la punct un contract de vanzare-cumparare cu 10-15% avans si cu rate lunare fixe de 200 de euro, cu dobanda si comision zero. “La inceput vanzarea a fost mai modesta, din cauza ca a existat neincredere. Cei mai multi clienti sunt din Bucuresti si Brasov si au vrut sa verifice daca actele sunt in regula, daca nu e vreo teapa”, a declarat Florin Tulea, director de vanzari Best Home Imobiliare.

200 de euro pe luna
Din mai 2009 si pana acum, Florin a vandut in rate aproape 200 de loturi de teren in zona plajei Corbu-Vadu. Pretul pleaca de la 5.500 de euro si ajunge la 13.000 de euro, pentru suprafete de circa 500 mp. Ratele de 200 de euro se intind pe o perioada cuprinsa intre 25 si 60 de luni. Practic, oricine isi doreste teren pe langa ultimii 15 kilometri de plaja neocupati, respectiv la Corbu-Vadu, poate veni cu 1.000-2.000 de euro in buzunar si cu buletinul. Loturile de teren au cadastrul si intabularea facute, iar utilitatile se afla la circa 100 de metri distanta, in comuna Corbu.

Dezvoltare cu fonduri europene

Oferta este cu atat mai tentanta, cu cat zona se va dezvolta in viitorul apropiat. Plaja Corbu-Vadu, cunoscuta ca noua Vama Veche, se afla la 10 kilometri de Mamaia si este cuprinsa intre Capul Midia (plaja Navodari) si Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Autoritatile locale au creat un Plan de Dezvoltare General, pentru a controla dezvoltarea zonei urbanistice de interes turistic, de-a lungul acestor plaje. Astfel incat, regulamentul privind regimul de constructie nu permite sa se construiasca imobile mai inalte de doua etaje si cu un grad de ocupare mai mare de 35% din suprafata fiecarei parcele de teren.
“Cu cat sunt mai multi proprietari, cu atat mai mult exista sansa de a atrage fonduri europene pentru dezvoltarea zonei”, crede Florin Tulea.
Pana in prezent, plaja Corbu-Vadu a adunat 1.500 de proprietari noi. Garantia ca viitorii posesori platesc ratele este ipoteca pe teren, dar si o clauza contractuala, care prevede ca daca vreun cumparator nu isi achita ratele timp de 2-3 luni, atunci automat ramane fara teren. “Daca intarzie la plata, exista intelegere. Daca imi spune ca nu are posibilitatea sa plateasca 3-4 luni, atunci poate sa-si prelungeasca termenul cu aceasta perioada. Important este sa achite toate ratele”, completeaza Florin Tulea.

Lot cu vedere la Piatra Craiului

O dovada ca doritorii de case de vacanta nu se sperie de criza o reprezinta si terenurile de la munte, din zona Piatra Craiului. Comunele sirnea si Dambovicioara, situate la 16 kilometri de Bran si la 4 kilometri de masivul Piatra Craiului, si-au marit numarul de proprietari destul de mult in ultimii trei ani. Chiar si in anul 2009.

“Doar de la inceputul anului 2010 am dat 18 parcele, iar de la inceputul anului trecut am vandut 134″, spune Silviu Rotariu. De ce se vand asa de bine? Asemeni colegului sau de bransa de la malul marii, Silviu Rotariu din Brasov a abordat de anul trecut sistemul de vanzare a terenurilor in rate, doar cu buletinul. Pentru jumatate din suprafetele scoase la vanzare nu a mai cerut nici avans, doar dovada platii primei rate. Cea mai mica a fost de 50 de euro pe luna, iar perioadele de plata variaza intre 30 si 60 de luni. A mers pe buna-credinta a cumparatorilor. Pana la urma, cine nu plateste, dupa trei luni si o somatie de plata, ramane fara teren.
“Nu se percepe dobanda, nu sunt penalizari si nici intermediari. Sunt rate directe la mine. Din peste 100 de clienti, pot sa zic ca doar 3% sunt neseriosi, dar restul sunt oameni cu locuri de munca stabile, care au deja o proprietate si isi mai doresc una pentru o casa de vacanta. In plus, doar 10% au platit cash”, explica Silviu. Cea mai atractiva zona este considerata cea de langa comuna Dambovicioara. Terenurile situate la o altitudine de 1.000-1.500 de metri ofera o superba panorama catre Muntii Bucegi si spre Masivul Piatra Craiului.
In aceste zone care sunt in plina dezvoltare, Silviu Rotariu a decis sa cumpere primul lot de teren acum trei ani. A inceput cu 3.000 de euro, a vandut, iar a cumparat, pana a acumulat 100 de hectare. Marea parte a vandut.
“Primele loturi nu aveau acces si nici utilitati. Acum au acces pe drum de munte. Uneori am intampinat dificultati la tranzactii din cauza ca unele terenuri erau cu probleme. Dar s-au rezolvat, eu am avut rabdare”, conchide Silviu, care este decis acum sa investeasca in rezidential.

Sursa: Romania Libera
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate