HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Ati selectat categoria: Constructii
BLOC 01 UTA SRL ARAD
Str. POETULUI nr. 1/c Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BLUE SYSTEM TRANS SRL ARAD
Str. LUNCII nr. 9 Constructii
BOMBO 2000 SRL ARAD
Cart. MICALACA Bl. 304, sc. D, ap. 31 0257369127 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BON APETIT SRL SOFRONEA
nr. 219 0257258126 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BORCHI-MERY SRL ARAD
Str. MIERLEI nr. 39/A 0257218484 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BOROICA SRL SANMARTIN
nr. 69 0742753752 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BRAVO CONSTRUCT SRL ARAD
Aleea MUNCII nr. 3, bl.A, sc. B, ap. 12 Constructii
BREMER SRL ARAD
Str. GEORGE COSBUC nr. 1-3, ap. 6 0357407488 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BRILIANT CONSTRUCT IMPEX SRL ARAD
Str. BUSTENI nr. 3 Constructii
BUDULEAN CONSTRUCT SRL IGNESTI
nr. 26 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUILDING INDUSTRY SRL ARAD
Str. A.M.GUTTENBRUNN nr. 120 0744507366 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUILDING SRL ARAD
Str. BICAZ nr. 1-5 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUILDINGS DEVELOPMENT SRL ARAD
Str. SALONTEI nr. 27 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUKVA - CSISZOLAS SRL SATU NOU
nr. 173 0746340534 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BULBOACA SYSTEM SRL MACEA
nr. 1442 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BULDOSORI SRL ARAD
Str. DOSOFTEI nr. 9 0257259112 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUNTEAN CONSTRUCT SRL NADAB
Str. SOMOSULUI nr. 10 0745628544 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUSTEA CONSTRUCT SRL PANCOTA
Str. GARII nr. 20 0742427268 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BUZURA CONSTRUCTII SRL SANPETRU GERMAN
nr. 445 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
BYZ TECHNO HABITAT SRL ARAD
Str. ELENA GHIBA BIRTA Bl. 40, sc. A, ap. 1 Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Cushman&Wakefield: Suprafaţa spaţiilor industriale închiriate ar putea creşte cu 15-20% în acest an. Anul a început destul de lent, însă, în luna martie, au început să apară cererile de spaţii industriale.

Anul acesta ar putea aduce o creştere de 15-20% a suprafeţei spaţiilor industriale închiriate, comparativ cu anul 2011, când a fost tranzacţionată o suprafaţă de 150.000 de metri pătraţi, relevă un studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield România.

“În 2011 am avut un trend crescător al gradului de ocupare. Au existat mai multe cereri de la industria producătoare uşoară şi în acelaşi timp am primit cereri de la operatori de logistică noi pe piaţă, rezultaţi din fuziuni şi separări ale altor operatori deja existenţi pe piaţa din România. Anul 2012 se poate încheia la acelaşi nivel ca şi 2011 sau cu o creştere de 15-20% dacă se păstrează trendul crescător din 2011″, a declarat, într-un comunicat, Gabriel Sfetcu, directorul departamentului industrial Cushman&Wakefield România.

Cititi articolul integral pe Curierul National
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Banca Comercială Română (BCR) a depăşit pragul de 1 miliard de euro la creditele acordate în cadrul programului Prima Casă, banca sprijinind astfel peste 25.000 de tinere familii să îşi cumpere prima lor locuinţă.

“Cu un volum de credite de peste un miliard de euro, BCR a fost liderul şi cel mai important susţinător al programului Prima Casă. Ne dorim să-i ajutăm în continuare pe români să-şi îndeplinească visul de a avea propria locuinţă.

Este angajamentul nostru ferm ca BCR să rămână şi în viitor cel mai mare creditor ipotecar din România printr-o ofertă de credite simplă şi accesibilă”, a declarat Martin Skopek, vicepreşedinte Retail Banking în cadrul BCR.

În cadrul celei de-a patra etape a programului Prima Casă, valoarea medie a unui împrumut s-a situat în jurul sumei de 37.800 euro, în scădere faţă de prima etapă a programului, când media a fost de 41.200 euro.

Cititi articolul integral pe Curierul National
Factori care va devalorizeaza locuinta
Dacă vă gândiți să vă vindeți locuința trebuie să știți că sunt mai mulți factori care influențează valoarea ei de piață. Unii dintre aceștia o devalorizează sau chiar sperie potențialii cumpărători, chiar dacă vorbim despre o proprietate interesantă. Luați în considerare următorii șapte astfel de factori prezentați de Investopedia.com înainte de a vă vinde locuința.

1. Amplasare, amplasare, amplasare

Toată lumea știe cât de importantă este amplasarea unei locuințe și cât de mult contează apropierea de magazine, servicii, școli, grădinițe, transport etc. Dar trebuie să știți că unii cumpărători nu vor să stea lângă un aeroport sau un drum național intens criculat din cauza zgomotului.

Un alt criteriu important este cel vizual. Stâlpii de telefonie mobilă sau liniile electrice de mare tensiune pot deranja ochiul potențialului cumpărător și pot avea chiar posibile efecte negative asupra sănătății. Spitalele din zona care sunt în curs de închidere pot fi un impediment pentru cei care sunt predispuși la boli și vor să fie aproape de un spital.

Un alt aspect important este valoarea grădinițelor, școlilor și liceelor din zonă. Dacă nu sunt prea bine văzute, locuințele din cartier vor fi ocolite de cei care au copii sau intenționează să aibă în perioada următoare și vor o educație potrivită pentru ei.

2. S-au deteriorat lucrările de renovare

Dacă locuința ta arată ca un coșmar do it yourself, acest lucru o va devaloriza. În general, lucrările de renovare măresc valoarea de piața a unei locuințe, dar dacă potențialul cumpărător simte că ele trebuie refăcute, sunt șanse mari ca el să îți facă o ofertă de preț mai mică decât te aștepți pentru că nu se poate muta acolo până nu investește în reamenajare.

3. Personalizarea aproape creativă

Un perete roz deschis într-o cameră albastră poate părea o idee bună pe moment, dar realitatea a demonstrat că este foarte puțin probabil ca potențialului cumpărător să-i placă la fel de mult. Asta chiar dacă lucrarea ține cont de tendințele momentului din revistele de specialitate.

O altă idee nefericită este reorganizarea spațiului astfel încât să nu fie funcțională pentru viitorul proprietar. De exemplu, transformarea garajului într-o sală de forță sau într-o anexă unde locuiesc bunicii, poate să fie un impediment pentru cel care vrea să aibă loc de parcare interior.

Același lucru se poate spune și despre alegerile de design exagerate pentru locuința respectivă, cum ar fi o bucătărie super utilată și dotată sau o baie îmbrăcată-n marmură într-o casă modestă. Foarte probabil, aceste investiții nu vor fi recuperate la vânzare sau chiar vor deranja anumiți potențiali cumpărători.

4. Prima impresie contează!

De aceea este foarte important aspectul exterior al casei. Este primul lucru pe care îl văd potențialii cumpărători, iar dacă exteriorul casei pare îmbătrânit sau chiar degradat, ei vor presupune că și interiorul este la fel. Cascadele, piscinele sau grădinile mari și aranjate pot speria anumiți oameni pentru că ele sunt asociate în mintea lor cu costuri ridicate de întreținere și cu bătăi de cap nedorite. Gardurile vechi și deteriorate pot micșora și ele valoarea de piață a casei, mai ales dacă ele arată ca și cum ar fi necesară înlocuirea lor. O curte curată și cu iarba tunsă va atrage atenția celor interesați asupra casei.

5. Animalele de companie au luat-o razna

Pe mulți oameni nu îi deranjează achiziționarea unei locuințe unde au trăit și animale de companie, dar nimeni nu vrea să își aducă aminte de acest lucru continuu. Covoarele, mobila sau pereții deteriorați de animale ori un miros specific puternic vor ține la distanță potențialii cumpărători, mai ales pe aceia alergici. Mai bine mutați în altă parte animalele de companie atunci când vreți să vindeți locuința. În plus, vă recomandăm să o curățați și să reparați eventualele stricăciuni vizibile pe care le-au făcut aceste animale în locuință.

6. Un cartier nu prea bun

Un cartier rău famat, care iese des în evidență pentru certuri, bătăi sau tâlhării ori unul unde locuințele arată neîngrijit pot alunga potențialii cumpărători. Chiar și casele vecinilor ornate în toate culorile sau construite în toate felurile pot face asta pentru că va fi perceput ca un cartier unde fiecare poate face orice vrea.

7. Reputație proastă

Crime cunoscute sau chiar legende urbane asociate cu locuința ta ori cu cartierul unde este ea amplasată pot scădea dramatic valoarea de piață a casei tale. Mulți oameni nu vor să locuiască într-o casă unde simt sau știu că s-a petrecut ceva îngrozitor. Chiar dacă nu poți controla aceste aspecte, ele afectează prețul de vânzare.
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate