HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Ati selectat categoria: Amenajari-finisaje
NICOMAR CONSTRUCT SRL ARAD
Str. VASLUI nr. 1, bl.718, sc. E, ap. 2 057/368714 Lucrari de ipsoserie
NID FOR AMA SRL ARAD
Str. EPISCOP ROMAN CIOROGARIU nr. 187/a, bl.70, sc. B, ap. 11 Lucrari de tamplarie si dulgherie
NOLLWEN SRL ARAD
Str. CONSTANTIN BRaNCOVEANU nr. 109/A Lucrari de pardosire si placare a peretilor
NORDETTE SRL ARAD
Str. HATEG nr. 1, bl.5/III, sc. B, ap. 60 0726355444 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
NOVA STAR SRL ARAD
P-ta. ACADEMICIAN CAIUS IACOB nr. 19, sc. B, ap. 20 0257281372 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
NOVO LINE SRL ARAD
Str. GHEORGHE DOJA nr. 88 0257214631 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
NUCUL PROD SRL ARAD
Str. GENERAL DODA nr. 18 0257274451 Lucrari de tamplarie si dulgherie
ORANIO ROBERTO FELICE SRL ARAD
Str. ION RUSU SIRIANU nr. 19 0257279850 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
ORLANDO SRL ARAD
Str. ABRUD nr. 34 Lucrari de pardosire si placare a peretilor
OVERLANDS & OVERSEAS SRL ARAD
Str. ABRUD nr. 108, bl.122, sc. A, ap. 2 Lucrari de tamplarie si dulgherie
PARCHET LUX SRL ARAD
Str. POSTAVULUI nr. 8, bl.S4-2, ap. 6 Lucrari de pardosire si placare a peretilor
PATMAR CONSTRUCT SRL SEMLAC
nr. 559 0257534263 Lucrari de pardosire si placare a peretilor
PAUCOMA 07 SRL ARAD
Str. FLUTURILOR nr. 13, bl.12, sc. A, ap. 8 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
PEGASUS CONSTRUCT SRL CHERELUS
nr. FN 0723696469 Lucrari de ipsoserie
PEIA CONSTRUCT SRL ARAD
Str. URSULUI nr. 21 0257214738 Alte lucrari de finisare
PERLA NEAGRA COMPANY SRL SECUSIGIU
Sat SATU MARE nr. 94 Alte lucrari de finisare
PHOENIX DESIGN SRL ARAD
Calea AUREL VLAICU Bl. Z 27-d, sc. D, ap. 23 0257247988 Alte lucrari de finisare
PINTURA GHERHES SRL ARAD
Str. ARMONIEI nr. 82 Lucrari de tamplarie si dulgherie
PLAST PET 69 SRL GURAHONT
Str. NICOLAE IORGA nr. 32 0257316175 Lucrari de tamplarie si dulgherie
PRO BIKE IMPEX SRL ARAD
Str. LALELELOR nr. 24 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
Orasele cu cele mai multe birouri: Unde gasesti cele mai mici chirii
Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, sunt, alaturi de Capitala, orasele care prezinta interes pentru companiile aflate in proces de extindere sau relocare, arata un raport al CBRE Romania. De asemenea, in aceste orase exista cel mai mare stoc de birouri noi.

Sibiu: 50.000 mp birouri noi. Chiria este de 9-11 euro/mp

Catalogat de prestigioasa revista Forbes ca fiind „a opta cea mai idilica locatie din Europa” si desemnat Capitala Europeana a Culturii in 2008, Sibiul este un punct de atractie pentru companiile active in industriile auto, producatoare, de textile si IT&C, potrivit CBRE Romania.

Orasul avea, la sfarsitul anului 2011, o rata a somajului de 3,86% si un salariu brut mediu de 480 euro pe luna. Sibiul are un stoc de birouri noi de 50.000 mp, o rata de neocupare de 15% si o chirie “prime” de circa 9-11 euro/mp/luna

Brasov: 50.000 mp de birouri noi. 10-13 euro, chiria

Al saptelea mare oras din Romania cu o populatie de 276.354 locuitori, Brasovul are o situare strategica, aflandu-se in centrul tarii si, totodata, la doar 170 kilometri de Capitala. In plus, existand planuri concrete de dezvoltare a infrastructurii de transport, precum construirea unui aeroport international, dar si a unei autostrazi care sa-l lege de vestul tarii, Brasovul a devenit atractiv pentru investitorii straini din domeniile auto, masini si echipamente de productie, materiale de constructii, farmaceutic, producatori de bere si de mobila.

Orasul avea o rata de somaj de 4,5%, un salariu brut mediu de 350 de euro pe luna, un stoc de birouri moderne de 50.000 mp, o rata de neocupare de 15% si o chirie prime de aproximativ 10-13 Euro/mp/luna la finalul anului trecut.

Timisoara: 80.000 mp de birouri. Chirii de la 12 euro

Timisoara, cu o populatie de 306.854 locuitori, are cea mai buna infrastructura de transport feroviar si rutier din Romania, fiind conectata cu cele mai mari orase din tara, precum si cu cinci capitale europene pe o raza de 600 de kilometri (Belgrad, Bucuresti, Budapesta, Viena si Zagreb).

In plus, in Timisoara se afla si cel de-al treilea cel mai aglomerat aeroport international din Romania. Orasul este atractiv atat pentru producatorii, cat si pentru furnizorii de servicii din industrii precum cea auto, telecomunicatii si IT, spun oficialii CBRE Romania.

La final de 2011, Timisoara avea o rata a somajului de 1,9%, un salariu brut mediu de 400 de euro pe luna, un stoc de birouri noi de 80.000 mp, o rata de neocupare de 15% si o chirie prime de 12-15 euro/mp/luna. Timisoara este orasul cu cea mai mica rata a somajului, dintre cele analizate. Desi nu sunt cele mai mici chirii la birouri, in Timisoara costurile sunt mult mai reduse decat in Bucuresti.

Cluj: 120.000 mp de birouri. 10% din suprafata, neocupata

Cluj-Napoca, al doilea oras ca marime dupa Bucuresti, cu o populatie de 307.136 locuitori, avea in 2011 o rata a somajului de 3,5% si un salariu brut mediu de 400 de euro pe luna, precum si un stoc de birouri moderne de 120.000 mp, o rata de neocupare de 10% si o chirie prime de 12-15 euro/mp/luna.

Avantajele capitalei Transilvaniei sunt forta de munca educata, cu diverse abilitati profesionale si cunoasterea de limbi straine. Cluj-Napoca a devenit destinatia preferata a producatorilor si a companiilor din IT&C. In plus, are o infrastructura de transport bine dezvoltata datorita proximitatii si accesibilitatii fata de Europa de Vest, printr-un aeroport international si o buna retea feroviara si de drumuri.

Iasi: Salariul mediu de 350 euro, chirii de pana la 20 euro/luna

Iasi, principalul oras ca marime din nord-estul Romaniei, cu o populatie de 304.043 de locuitori, o rata a somajului de 6% si un salariu brut mediu de 350 de euro pe luna, avea la finalul anului trecut un stoc de birouri noi de de 70.000 mp, o rata de neocupare de 20% si o chirie prime de 10-20 euro/mp/luna.

Orasul este al treilea centru universitar din tara, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, avand peste 70.000 de studenti anual. Iasiul beneficiaza de o forta de munca educata, infrastructura de telecomunicatii avansata, absolventi bine pregatiti in domeniul IT si prezinta cheltuieli scazute de intretinere. Orasul este atractiv pentru companiile active in IT&C, productie si domeniul farmaceutic.

Bucuresti: Peste 2,1 mil. mp de birouri. 14% din suprafata este neocupata

Astfel, la o populatie de 1,942 milioane de locuitori, cu o rata a somajului de circa 2% si un salariu brut mediu de aproximativ 700 de euro pe luna in 2011, capitala Romaniei avea la finalul anului trecut un stoc de birouri noi moderne de peste 2.1 milioane mp, o rata de neocupare de 14,14% si o chirie prime de 19,5 euro/mp/luna.

Din punct de vedere economic, Bucurestiul este cel mai prosper oras din tara si unul dintre principalele centre industriale si de transport din Europa de Est.

Sursa: Wall-Street
Prima Casa se modifica. Reabilitarea termica este blocata in blocurile unde exista proprietari cu apartamente ipotecate la stat
Guvernul vrea să modifice legislaţia care reglementează programul Prima Casă pentru a elimina o serie de blocaje care au apărut în practică.

Concret, s-au ivit mai multe situatii, în care s-a solicitat acordul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), în calitate de titular al dreptului de ipotecă legală de rang I, privind realizarea unor lucrări de intervenţie sau de extindere pentru care este necesară emiterea autorizaţiei de construire, privind imobilul ipotecat.

Prin noile reglementări guvernul doreşte să se asigure că Ministerul de Finanţe îşi va exprime acordului cu privire la lucrarile solicitate de cumpărător.

Neexprimarea acordurilor de catre MFP are efecte negative asupra posibilităţilor de realizare a lucrărilor de intervenţie asupra blocurilor de locuinţe care implică realizarea de investiţii (reabilitarea termică) de care profită şi ceilalţi proprietari din imobil şi implicit statul.

O altă problemă este generată de necesitatea înlocuirii imobilului cumpărat iniţial cu un altul, din cauza viciilor ascunse.

Acum, o astfel de situaţie nu este reglementată, dar potrivit noii legislaţii constructorul va fi obligat să pună la dispoziţia beneficiarului un alt imobil, se arată în Nota de Fundamentare a Proiectului de Ordonanţă de Urgenţă revizuit, publicata de Ministerul de Finanţe.

Sursa: Jurnalul National
Un Aquaparc de 7 milioane de euro ar putea fi construit la Baile Herculane
Primăria Băile Herculane vrea să construiască un Aquaparc în staţiune, proiect cu o valoare estimată de 31,1 milioane lei (7,2 milioane euro), fără TVA şi finanţat din fonduri bugetare, informează Mediafax.

Contractul de proiectare şi execuţie a Aquaparcului Therme Herculi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, criteriile de atribuire fiind preţul ofertei, cu o pondere de 50%, termenul de predare al proiectului (30%), termenul de finalizare (3%), perioada de garanţie (2%) şi metodologia de execuţie (15%).

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 decembrie, iar durata de finalizare a proiectului va fi de 16 luni de la data atribuirii contractului. Fondurile vor fi asigurate de la bugetul de stat (95%) şi de la cel local (5%).

Proiectul este inclus în strategia de dezvoltare a turismului balnear, iniţiată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care este ordonatorul principal de credite pentru această investiţie, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

“Oraşul Băile Herculane este o staţiune de interes turistic naţional şi internaţional, dispunând de 5.321 locuri de cazare. Construirea Aquaparcului din staţiunea Băile Herculane este o investiţie absolut necesară pentru dezvoltarea turismului în zonă, staţiunea având resursele necesare pentru aceasta: apă sulfuroasă, termominerală, apă termosalină.

Impactul Aquaparcului va fi unul de proporţii asupra turismului din staţiune, reuşind să aducă numărul de turişti necesar pentru a obţine un grad înalt de ocupare. Funcţiunea acestei dotări nefiind una cu specific balnear, ci mai mult de agrement şi loisir, vine să completeze un gol în privinţa ofertei turistice”, se precizează în document.

Terenul pe care se va realiza investiţia este situat pe un versant de munte în zona nordică a staţiunii, pe malul drept al râului Cerna.

Sursa: Curierul National
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate