HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Ati selectat categoria: Amenajari-finisaje
SCHONBERGER SRL ARAD
Spl. GEN.PRAPORGESCU nr. 28, bl.41, ap. 4 Lucrari de tamplarie si dulgherie
SENATOR COMSERV SRL ARAD
Str. C. BRANCOVEANU nr. 17 0257289405 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
SOL PARCHET DECOR INTERIOR-EXT. SRL PANCOTA
Str. PRIMAVERII nr. 1 0257466087 Lucrari de pardosire si placare a peretilor
STANA IMPORT-EXPORT SRL TURNU
nr. 110 Lucrari de ipsoserie
STRUCTURA PRODCOM SRL HUNEDOARA TIMISANA
nr. 115 0257250817 Lucrari de tamplarie si dulgherie
SZIL DESIGN SRL ARAD
Str. SCOALEI Bl. X 28, ap. 42 0257250593 Lucrari de tamplarie si dulgherie
T.G.X. CONSTRUCT SRL OSTROV
nr. 174 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
TARA SRL CERMEI
- - nr. 505 0257328302 Lucrari de tamplarie si dulgherie
TEDI PLAST SRL ARAD
Str. FRATIEI nr. 32, bl.705, sc. B, ap. 16 0744348585 Lucrari de tamplarie si dulgherie
TEHNOMONTAJ SRL ARAD
Calea RADNEI nr. 282 0257256342 Lucrari de tamplarie si dulgherie
TEHNOPROFIL SRL ARAD
Cart. MICALACA Bl. 347, sc. C, ap. 1 0729009076 Lucrari de tamplarie si dulgherie
TERMO PLUS SRL CICIR
nr. 16 216064 Lucrari de tamplarie si dulgherie
TIMPLARIA CZISZTER SI FIUL CRIS SRL CHISINEU-CRIS
Str. PLEVNA nr. 10 0257350768 Lucrari de tamplarie si dulgherie
TINA IMPEX SRL CURTICI
Str. ATELIERULUI nr. 19 057/464970 Lucrari de ipsoserie
TOBIAS CONST SRL SISTAROVAT
nr. 95 Lucrari de pardosire si placare a peretilor
TOTAL FLOREX SRL ARAD
Str. TRENULUI nr. 86 Lucrari de pardosire si placare a peretilor
TRANSILVANA MIXT SRL ARAD
Str. ACHILE nr. 25/A 0257284989 Alte lucrari de finisare
TUR CONSTRUCTII SRL ARAD
Str. BOGDAN VOIEVOD nr. 14, ap. 1 092275359 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
UNGHIANU SRL SAGU
nr. 657 0257418228 Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geam ...
UNI-K DESIGN SRL ARAD
Str. EMINESCU nr. 7, ap. 5 Lucrari de ipsoserie
Turcu plateste!
Abia se liniştiseră lucrurile cu copiii aflaţi deasupra familiei Escu, în sfârşit nu se mai dădeau cu rolele prin casă, că mama lui Pop i-a povestit acestuia ce probleme are cu vecinii: o familie de români de etnie turcă mutaţi de câteva luni în blocul în care stătea de când a fost dat în primire - „pe vremea lui Ceauşescu”. Aceştia (familia Asan – care înseamnă „spânzurat” în limba turcă, pe ea o cheamă Güve – „molie” şi pe el Nail – „cui”) luaseră un apartament la parter, vizavi părinţii lui Pop (Violeta şi Ion). Nail lucra la primărie, era nu ştiu ce fel de inspector. Probabil de aceea avea impresia că poate face orice vrea fără să întrebe vecinii, deşi erau şi ei afectaţi de faptele lui.
Prima dintre măsurile luate de „familia spânzurată”, care a deranjat mai mulţi locatari, a fost să pună câteva pietroaie unse cu ulei sub geamurile apartamentului în care stătea pentru a împiedica doi vecini să-şi mai parcheze maşinile acolo. Motivaţia „cuiului spânzurat” a fost aceea că îl deranjează poluarea şi zgomotul. Apoi, Nail şi-a parcat ultimul model de Audi pe locul altui vecin cu care s-a certat câteva săptămâni pe acest subiect. Asta până i-a chemat pe colegii lui de la primărie să-i marcheze acel loc de parcare pe care l-a şi închiriat ca să nu mai poată zice nimic vecinul care îşi lăsa maşina acolo de vreo 20 de ani.
Pe urmă i-a căşunat pe câinele blocului de care aveau grijă toţi vecinii pentru că le păzea maşinile de hoţi. Aceştia din urmă au încercat de multe ori să-l otrăvească, dar l-au scăpat locatarii. Pe domnul „Cui” la deranjat că latră noaptea şi nu poate să doarmă din cauza lui. Sau poate Güve a fost cea deranjată. Nu se ştie exact. Cert este că într-o zi, Nail a chemat hingherii care l-au luat pe Rex. Numai că seara, când au aflat cei din bloc ceea ce s-a întâmplat, s-au dus la adăpostul de animale şi l-au răscumpărat. Aşa s-a trezit „molia” în noaptea aceea din cauza lătratului şi şi-a certat „cuiul” că nu a fost în stare să rezolve problema câinelui. De supărare, a doua zi Nail a încercat să dea cu maşina peste Rex de faţă cu mai mulţi vecini care stăteau de vorbă în faţa blocului, dar nu a reuşit şi au sărit pe el:
- Vecine, da’ ce ai cu câinele ăsta că nu ţi-a făcut nimic?
- Latră toată noaptea ca nenorocitu’ şi nu mă lasă să dorm.
- Da’ am văzut că ţi-ai pus termopane din alea cu zece camere. Cum îl mai auzi? Şi hoţii care sparg maşinile din cartier nu te deranjează? Câinele ăsta a fost singurul care a putut să-i oprească până acum să ni le spargă şi pe ale noastre, nu prietenii tăi de la primărie.
- Hoţii nu intră în atribuţiile primăriei. Poliţia ar trebui să se ocupe de ei. Aţi făcut plângere la poliţie?
- Am făcut mai multe şi a rămas ca şi până acum. Eu zic să laşi câinele în pace pentru că ai mai mult de pierdut decât noi ceilalţi care nu avem maşini aşa de scumpe. Sau poate îi chemi pe cei de la Poliţie să ne păzească maşinile în fiecare noapte…
Până la urmă, „cuiul” din sufletul locatarilor a plecat îmbufnat în casă, văzând că nu ajunge la nicio concluzie cu ei. „Poate au şi ei dreptate. Dacă îmi zgârie ăştia maşina, că de furat oricum nu pot la cât de şmecheră este maşina mea”, îşi spuse Nail şi hotărî să îl lase în viaţă pe Rex. „Bine că este doar unul şi nu o haită”, se împăcă el cu ideea. Dar frustrările unui nimeni ajuns peste noapte să aibă putere, nu dispar niciodată. Astfel, pentru a fi sigur că nu vor îndrăzni hoţii să se atingă de maşina lui cea nouă şi-a pus în parbriz un autocolant pe care scria că este inspector la primărie şi a montat şi un proiector care să-i lumineze maşina toată noaptea. Acum dormea cu jaluzelele trase pentru că îl deranja lumina proiectorului, dar dormea liniştit…
Totuşi, obsesia lui pentru control şi disciplină nu s-a oprit aici. Acum îl deranja uşa de la intrarea în bloc care se trântea când intra sau ieşea cineva. A răbdat el câteva săptămâni, dar într-un week-end nu a mai rezistat şi a făcut comandă pentru o uşă nouă şi silenţioasă care l-a costa vreo 3.000 de lei. Au venit băieţii de la firma respectivă şi au montat-o în câteva ore. Totul a fost minunat până a început să ceară bani vecinilor pentru uşă. Câţiva au dat, însă majoritatea nu a fost de acord pentru că nu fuseseră întrebaţi în prealabil. Până să vină el, nimeni nu fusese deranjat de zgomotul uşii, iar acum li se spunea că trebuie să plătească pentru ceva de care nu aveau nevoie. În plus, Nail făcuse prostia să ia factura pe numele lui, nu pe cel al asociaţiei de proprietari. Aşa că vecinii au hotărât că „turcu’ huzureşte, turcu’ plăteşte”.

Din episoadele trecute: Escu, Pop Escu, este un tânăr care a devenit avocat de câţiva ani şi care s-a căsătorit cu Carmen tot cam atunci. De când se cunosc au stat cu chirie prin mai multe cartiere din Bucureşti. Câteva luni au stat într-o garsonieră de 17 mp din Berceni, confort III, 800 de lei/lună, complet utilată şi mobilată. Însă, pentru că s-au mutat în grabă au avut neplăceri: carcalaci, loc de parcare, găştile de cartier… Până la urmă au fost nevoiţi să se mute din cauza bagabonţilor de la colţ care făceau gălăgie şi se luau de Carmen. S-au mutat într-o garsonieră din Tineretului, dar au descoperit că nu au apă caldă şi gaz. De aceea, s-au mutat din nou, de această dată în Brâncoveanu, într-o garsonieră de 32 mp, la etajul unu, cu 900 de lei/lună.

Atenţie! Acesta este un pamflet cu personaje imaginare create pentru a pune în discuţie problemele care apar în viaţa de zi cu zi a proprietarului sau a chiriaşului unei locuinţe şi să găsească rezolvări la acestea. Intenţionăm să atragem atenţia asupra unor aspecte care trebuie luate în seamă în cazul unei mutări într-o locuinţă pentru a nu fi nevoiţi ulterior să ne mutăm în altă parte, să suportăm neplăceri sau chiar să ajungem la fapte mai grave (certuri, bătăi, distrugeri de bunuri etc.).
Modificari la Prima Casa: Liber la executari silite!
Un nou proiect de modificare a ordonanței de urgență care reglementează programul Prima Casă a fost suspus dezbaterii publice pentru 15 zile.

Modificările sunt în general de formă, mai puțin de fond. Principala modificare este cea legată de ridicarea interdicției de vânzare a imobilului achiziționat prin acest program.

Proiectul de act normativ aduce o serie de măsuri noi menite să îmbunătățească derularea programului Prima Casă.

Așa cum spune unul din bancherii din piață, au fost aduse rezolvări punctuale pentru situații de criză pe care finanțatorii și garantul le-au întâlnit până acum sau le pot întâlni de acum încolo.

În afara câtorva detalii care țin de documentația necesară obținerilor de executări silite sau de stabilirea cotelor indivize, actul normativ ridică interdicția ca imobilul achiziționat prin acest program să nu fie înstrăinat timp de cinci ani de proprietar.

Măsura a fost luată probabil tot ca urmare a cazurilor reclamate de instituțiile de credit, cazuri în care dintr-un motiv sau altul proprietarul își dorește fie refinanțarea creditului pentru obținerea unei case mai mari sau mai mici, în funcție de evoluția economică a individului, fie nu mai poate achita ratele și banca se vede pusă în imposibilitatea de executa respectivul imobil deoarece exista această interdicție legală de înstrăinare a imobilului achiziționat prin programul Prima Casă.

Deși soluții tehnice s-au găsit pentru vânzările făcute în înțelegere cu banca: banii obținuți din vânzare stau într-un cont escrow până la expirarea termenului.

Politică socială sau de ajutorare a pieței de real estate?

Carmen Retegan, președinte Verida Credit, IFN specializat pe credite ipotecare, comentează felul în care staul elimină treptat toate interdicțiile impuse celor care voiau să adere la programul Prima Casă.

“Până acum am înțeles: statul ducea o politică socială prin acest program. Acum nu mai avem de-a face neapărat cu o politică socială și nu înțeleg de ce nu pot intra în acest program și alți jucători. Practic, statul ar trebui să se hotărască: derulează un ajutor social pentru tineri sau un program de ajutorare a pieței de real estate?”.

Într-adevăr, printre alte interdicții ridicate de guvern sunt și cele referitoare la cei care dețin deja un imobil și pot totuși achiziționa o locuință prin programul Prima Casă.

Dacă până acum puteau apela doar cei care aveau o locuință mică ca suprafață, după noul act normativ un client poate apela la programul Prima Casă și „în cazul în care locuinţa achiziţionată iniţial în cadrul programului este improprie cerinţelor de locuit ale unei persoane sau familii datorită unor vicii ascunse, în condiţiile stabilite în normele de implementare aprobate prin hotărâre a Guvernului”.

Sursa: Capital
Dictionar Imobiliar
* ANTECONTRACT - conventia prin care una din parti sau ambele parti se obliga sa incheie in viitor un anumit contract al carui continut esential este determinat in prezent. Este deci un acord de vointa prealabil perfectarii altui contract, acord ce are ca obiect asumarea obligatiei de a face, adica de a perfecta ulterior contractul promis, in conditiile convenite prin respectivul acord prealabil.

* AFINI - persoane intre care exista legatura de afinitate. Sunt sotul si rudele celuilalt sot. Nu sunt nici sotii intre ei si nici rudele unuia dintre soti cu rudele celuilalt sot. (Afinitate-termen ce desemneaza legatura juridica, derivata din casatorie, in ce priveste raporturile dintre oricare dintre soti si rudele celuilalt sot.)

* CADASTRU - sistem unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, reprezentarea pe harti si planuri cadastrale a tuturor terenurilor, precum si a celorlalte bunuri imobile de pe intreg teritoriul tarii, indiferent de destinatia lor de proprietate.

* CARTE FUNCIARA - inscris oficial reprezentand unitatea de baza in sistemul de publicitate imobiliara in cadrul caruia evidenta se tine pe imobile si nu pe proprietari. C.F se intocmeste in mod distinct pentru fiecare imobil si cuprinde mentiuni despre toate actele translative sau constitutive de drepturi in privinta imobilului respectiv. Se intocmeste si se numeroteaza pe localitati.

* CAPACITATE DE FOLOSINTA (capacitate subiectivala) A PERSOANEI FIZICE - expresie ce desemneaza aptitudinea individului de a avea drepturi si obligatii. Prin acest concept se exprima calitatea omului de a fi subiect de drept sau. In alti termeni, aptitudinea sa de a fi titular de drepturi si obligatii.

* CAPACITATEA DE FOLOSINTA A PERSOANEI JURIDICE - aptitudinea generala si abstracta a persoanei juridice de a avea drepturi si obligatii care se circumscriu scopului avut in vedere la infiintarea ei. Este inalienabila.

* CLAUZA CONTRACTUALA - stipulatie inclusa de parti, in virtutea principiului libertatii conventiilor, in continutul contractului lor.

* CONCESIUNE - operatie juridica avand ca finalitate punerea in valoare a unor activitati economice, servicii publice, unitati de productie ale unor regii autonome si terenuri proprietate de stat.

* CONTRACT DE COMISION - contract in temeiul caruia o persoana fizica sau juridica numita comisionar, se obliga fata de alta persoana (fizica sau juridica) numita comitent, sa incheie anumite acte juridica in nume propriu, dar in contul acesteia din urma, primind pentru serviciul respectiv o remuneratie numita comision, calculata procentual la valoarea operatiunii realizate.

* CONTRACT DE COMODAT - contract prin care o persoana numita comodant, remite, spre folosinta temporara, unei alte persoane numita comodatar, un lucru cu obligatia pentru acesta din urma de a-l restitui in natura, in individualitatea sa.

* CONTRACT DE DONATIE - contract solemn, unilateral si cu titlu gratuit prin care una din parti, numita donator, isi micsoreaza actual si revocabil, cu intentie liberala, patrimoniul sau cu un drept (real sau de creanta), marind corespunzator patrimoniul celeilalte parti, numita donatar, cu acelasi drept, fara a urmari sa primeasca ceva in schimb.

* CONTRACT DE INTRETINERE - contract in virtutea careia una din parti numita intretinut instraineaza un bun sau plateste o suma de bani (numita capital) celeilalte parti, numita intretinator, care se obliga in schimb, sa-i asigure intretinerea (adica toate cele necesare traiului), pe durata intregii sale vieti, si, la deces sa o inmormanteze dupa datina.

* CONTRACT DE LOCATIUNE - contractul in virtutea caruia o persoana numita locator se obliga sa asigure altei persoane numita locatar folosinta integrala sau partiala a unui lucru sau prestarea unui serviciu pe o durata de timp determinata, in schimbul unui pret corespunzator.

* CONTRACT DE MANDAT - contract in virtutea caruia o persoana numita mandatar se obliga sa faca ceva pe seama altei persoane, numita mandant, de la care a primit o imputernicire in acest scop.

* CONTRACT DE RENTA VIAGERA - contract prin efectul caruia o persoana numita credirentier, instraineaza un bun sau plateste o suma de bani (numita capital) catre o alta persoana numita debirentier, care se obliga, in schimb, sa efectueze in favoarea celei dintai o prestatie periodica in bani, numita renta viagera, pana la decesul acesteia.

* CONTRACT DE SCHIMB - contract prin care partile, numita copermutanti, dau fiecare celeilalte un lucru pentru altul.

* CONTRACT DE SUBLOCATIUNE - acord de vointe in temeiul caruia locatarul care a dobandit folosinta temporara a unui bun pe baza unui contract de locatiune subinchiriaza acel bun unui tert (sublocatar) care se obliga sa plateasca chirie.

* CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE - contract prin care una din parti, numita vanzator, stramuta proprietateaunui bun al sau asupra celeilalte parti, numita cumparator, care se obliga a plati, in schimb, celui dintai (adica vanzatorului) o suma de bani convenita ca pret al bunului vandut.

* DREPT DE ABITATIE - drept de uz avand ca obiect o casa de locuit. In principiu, nu poate fi cedat si nici inchiriat; prin exceptie titularul sau poate inchiria altcuiva partea din casa pe care nu o locuieste.

* REPT DE CREANTA - exprima facultatea creditorului dintr-un raport juridic obligational de a pretinde debitorului indeplinirea obligatiei corelative de a da, de a face sau a nu face ceva.

* DREPT DE IPOTECA - drept real accesoriu avand ca obiect un bun imobil al debitorului sau al altei persoane fara deposedare, care confera creditorului ipotecar dreptul de a urmari imobilul respectiv in stapanirea oricui s-ar afla si de a fi platit cu prioritate fata de ceilalti creditori din pretul acelui bun.

* DREPT DE PREEMTIUNE - facultate de care se bucura o persoana de a fi preferata oricarei alte persoane la cumpararea unui anumit bun.

* DREPT DE PROPRIETATE - drept subiectiv, ce da expresie juridica aproprierii unui lucru intr-o anumita forma sociala si care permite individului, entitatilor juridice colective sau statului, ori organelor sale (centrale sau locale) sa posede sau sa foloseasca si sa dispuna de lucrul respectiv, fie direct si nemijlocit prin putere proprie si in interes propriu, fie indirect si nemijlocit, ca efect al punerii in valoare de catre titularii lor a drepturilor reale principale constituite asupra lui, in cadrul si cu respectarea legislatiei existente.

* DREPT DE SERVITUTE - drept real imobiliar, accesoriu, perpetuu si indivizibil care dezmembreaza proprietatea, conferind titularului sau anumite prerogative strict limitate asupra lucrului altuia.

* DREPT DE SUPERFICIE - drept real care consta in dreptul de proprietate ce-l are o persoana numita superficiar asupra constructiilor, plantatiilor si altor lucrari aflate pe terenul apartinand altei persoane, teren in privinta caruia superficiarul dobandeste un drept de folosinta.

* DREPT DE UZUFRUCT - drept real care confera titularului sau posesia si folosinta asupra lucrurilor ce apartin altcuiva, percum si posibilitatea exercitarii acestor atribute in aceleasi conditii ca si proprietarul avand insa indatorirea de a conserva substanta lucrurilor respective.

* EVICTIUNE - termen ce desemneaza pierderea de catre cumparator, in tot sau in parte, a dreptului de proprietate asupra lucrului cumparat, sau tulburarea cumparatorului in exercitarea prerogativelor de proprietar cu privire la acel lucru, pierdere sau tulburare survenite ca urmare a valorificarii de catre vanzator sau de catre un tert a unui drept care exclude, in tot sau in parte, dreptul cumparatorului referitor la bunul respectiv.

* GAJ - contract accesoriu, real, unilateral si indivizibil in temeiul caruia debitorul sau o terta persoana remite creditorului sau unui tert, un bun mobil, corporal sau incorporal, in vederea garantarii executarii unei obligatii.

* POPRIRE - modalitate a executarii silite constand in indisponibilizarea sumelor de bani, titlurilor de valoare sau a altor bunuri mobile, incorporale, urmaribile datorate debitorului de catre un tert sau pe care acesta i le va datora in viitor in temeiul unor raporturi juridice existente.

* PROMISIUNE DE CONTRACT - conventia prin care una din parti sau ambele parti se obliga sa incheie in viitor un anumit contract al carui continut esential este determinat in prezent.

* REZILIERE - termen ce desemneaza in mod generic desfacerea contractului sinalagmatic cu executare succesiva, producand efecte numai pentru viitor, iar nu si pentru trecut si care este motivata prin faptul neesecutarii necorespunzatoare a contractului de catre una din parti din cauze imputabile acesteia.

* REZOLUTIUNEA CONTRACTULUI - desemneaza desfiintarea cu efect retroactiv a contractului sinalagmatic cu executare uno ictu, la cererea unei parti ca urmare a neexecutarii culpabile a prestatiei asumata de catre cealalta parte.

* SUBROGATIE - procedeu juridic presupunand substituirea creditorului dintr-un raport juridic obligational de catre o alta persoana care platind acestuia (creditorului initial) datoria debitorului dobandaste calitatea de creditor al acelui debitor impreuna cu toate drepturile pe care le avea impotriva lui creditorul platit.

* VICII ASCUNSE - desemneaza in mod generic defectele sau deficientele calitative ale bunului vandut, inchiriat, sau ale lucrarilor executate, care, existand in momentul predarii bunului nu au fost cunoscute de catre dobanditor si nici nu puteau fi descoperite de el prin mijloacele obisnuite de verificare sau receptie si care fac ca bunul sa nu poata fi intrebuintat conform destinatiei sale ori ii micsoreaza posibilitatile de intrebuintare in asa masura incat se poate presupune ca dobanditorul n-ar fi contractat sau n-ar fi consimtit sa plateasca pretul contractual stabilit daca l-ar fi cunoscut.

* TESTAMENT - act juridic unilateral, solemn, esentialmente personal si revocabil prin care testatorul dispune, pentru cazul incetarii sale din viata de intreaga sa avere sau numai de o parte din aceasta.
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate