HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Oferte imobiliare
Inchiriere garsoniera arad Vlaicu:
inchiriere garsoniera
100 EUR/luna
21.07.2013
detalii
dau in chirie garsoniera confrt.1.mobilat complet,contorizat complet,frigider,aragaz,masina de spalat,cablu,internet,baie cu vana,balcon inchis. se afla in arad,cartier vlaicu,zona scoala gen.11. 100 euro+cheltuieli tel.0728765210
Inchiriere garsoniera arad :
garsoniera utilata si mobilata - pret 100 euro
02.04.2013
detalii
inchiriez garsoniera cf. 1 - etaj intermediar, utilata si mobilata, geamuri termopan,parchet laminat, usa metalica, televizor, masina de spalat, aragaz, frigider , cablu tv, internet, - pret 100 euro/luna
Vanzare garsoniera Arad :
garsoniera confort 3
9000 EUR
18.03.2013
detalii
vand garsoniera confort 3,pret 9000 euro, situata intre zona boul rosu si zona traian, etaj 2, recent renovata, gresie, faianta, parchet laminat, apometre, cablu tv, internet, tel. fix, ocupabila imediat
Vanzare garsoniera Arad :
vand garsoniera confort 3
18.03.2013
detalii
vand garsoniera confort 3, situata intre zona boul rosu si zona traian, etaj 2, recent renovata, gresie, faianta, parchet laminat, apometre, cablu tv, internet, tel. fix
Vanzare garsoniera ARAD :
vand urgent garsoniera amenajata si mobilata , pret ...
12000 EUR
02.11.2012
detalii
vand urgent garsoniera amenajata si mobilata, pret 12000 euro.
Vanzare garsoniera arad :
vand garsoniera cf 1 , 40 mp, 14500 euro
14500 EUR
13.10.2012
detalii
vand garsoniera cf 1- zona confectii- etaj intermediar, se poate amenaja dupa preferinte. pret 14500 euro. tel. 0741143287
Vanzare garsoniera arad :
vand urgent garsoniera amenajata , partial mobilata ...
13000 EUR
13.10.2012
detalii
vand urgent garsoniera zona confectii- 33 mp. amenajari: gresie+ faianta, parchet laminat, geamuri si usi termopan, clima, usa metalica, partial mobilata. pret 13000 euro negociabil. tel 0741143287
Vanzare garsoniera ARAD :
vand urgent garsoniera pret 13000 euro
13000 EUR
10.10.2012
detalii
vand urgent garsoniera zona confectii- 33 mp. amenajari: gresie+ faianta, parchet laminat, geamuri si usi termopan, clima, usa metalica, partial mobilata. pret 13000 euro. tel 0757713971
Vanzare garsoniera arad :
vand garsoniera 33 mp pret 13000 euro
13000 EUR
09.10.2012
detalii
vand garsoniera 33 mp, etaj 3, pret 13000 euro neg. tel 0757713971
Guvernul vinde 733 de imobile apartinand RAAPPS
Guvernul scoate la vânzare 733 de imobile aparţinând RAAPPS. Sunt avute în vedere doar imobilele cu situaţie juridică clară.

Vânzarea va fi făcută prin licitaţie publică cu strigare şi nu va asigura drept de preemţiune pentru actualii chiriaşi.

„Guvernul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă privind vânzarea patrimoniului RAAPPS. Am cerut transparenţă deplină a procesului de vânzare şi obţinerea celui mai bun preţ posibil pentru fiecare imobil. Va fi o procedură transpentă, licitaţie cu strigare pentru a ne asigura că obţinem venituri la buget”, a spus premierul Emil Boc.

La rândul său, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, a precizat că este vorba despte 733 de imobile din cele 1.100 aflate în administrarea Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

„Sunt scoase la vânzare doar imobilele cu situaţie juridică clară, majoritatea sunt ocupate, dar mai sunt şi unele libere pentru că nivelul chiriilor RAAPPS este foarte ridicat. Alte 108 imobile aflate în litigii nu vor fi scoase la vânzare, dar pe măsură ce litigiile se rezolvă vor fi incluse pe listă. Este vorba despre litigii legate de proprietate, nu de chirie. Nu vor fi scoase la vânzare nici imobilele ocupate de instituţii publice, misiuni diplomatice, instituţii interguvernamentale, partide politice”, a spus Andreescu.

Ea a precizat că va fi organizată licitaţie publică cu strigare la care poate participa orice persoană, care ocupă sau nu o locuinţă RAAPPS.

„Nu există drept de preemţiune pentru cel ce ocupă spaţiul. Cei care stau în locuinţă şi care nu cumpără imobilul vor rămâne în imobil până se epuizează contractul de atribuire a locuinţei”, a arătat şeful SGG.

Sursa: Capital
Creditarea bate pasul pe loc, Prima casa rezista
De mai bine de un an, procesul de creditare a populaţiei a stagnat. Doar împrumuturile în euro pentru locuinţe în euro mai au căutare, pe fondul derulării programului guvernamental.

Nesiguri pe viitorul situaţiei financiare, românii nu se mai încumetă să se împrumute la bănci. Doar investiţiile pe termen lung îi mai tentează.

De la izbucnirea crizei economice, băncile comerciale au devenit mult mai prudente în acordarea de noi credite, iar populaţia, afectată de scăderea veniturilor şi de creşterea gradului de îndatorare pentru vechile împrumuturi, nu se mai încumetă să se îndatoreze.

Astfel, procesul de creditare bate pasul pe loc de mai bine de un an. Ultimele date publicate ieri de Banca Naţională a României arată că împrumuturile în lei, unde dobânzile se menţin mult peste cele la euro, nu mai constituie o soluţie pentru români. Soldul creditelor în lei acordate de bănci populaţiei a scăzut cu 5,75% în intervalul iunie 2010 - iunie 2011, până la 35,43 miliarde de lei.

Împrumuturi numai pentru casă

Cele mai mari scăderi pe componenta în monedă naţională s-au înregistrat la creditele pentru consum (7,35%), respectiv la cele pentru locuinţe (7,14%). O uşoară creştere, de doar 0,5%, s-a consemnat la împrumuturile contractate de români în alte scopuri, cum sunt cele auto.

Una dintre lecţiile învăţate de români în perioada crizei a fost aceea de a nu se mai îndatora pentru consum. Cei care s-au încumetat să contracteze credite în ultimul an, au făcut-o pentru investiţii pe termen lung, adică pentru achiziţionarea unei locuinţe.

În timp ce soldul creditelor pentru consum în euro s-a redus cu aproape 5% în perioada iunie 2010 - iunie 2011, până la 6,4 miliarde de euro, pentru locuinţe, soldul a urcat cu 13,9%, până la 5,7 miliarde de euro.

Un factor important în evoluţia împrumuturilor imobiliare îl constituie derularea programului „Prima Casă”. De asemenea, campaniile de refinanţare ale băncilor i-a determinat pe mulţi români să renunţe la creditele vechi pentru unele noi, dar cu dobânzi mai mici.

Atraşi de dobânzile mai mici comparativ cu cele aplicate creditelor standard, maximum 4%+indicele EURIBOR la trei luni, dar şi de avansul maxim de 5% din valoarea proprietăţii, românii au ales să contracteze „Prima Casă”.

Programul guvernamental a ajuns la a patra etapă, iar câteva bănci, din cele 16 care şi-au anunţat intenţia de a participa, au început deja să acorde împrumuturi. Raiffeisen Bank a anunţat de ieri că începe să acorde credite „Prima Casă”, având la dispoziţie un plafon maxim de împrumuturi de 115 milioane de euro.

Celelalte bănci care au început acordarea de credite prin programul guvernamental sunt BCR, BRD, CEC Bank, Alpha Bank, Millennium Bank, OTP Bank, Banca Transilvania şi Piraeus Bank.

Sursa: Adevarul
Romanii se muta de la oras la tara?
Conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a crescut cu 7% în aprilie faţă de martie, ajungând până la 3.686, dar a scăzut cu 9,5% comparativ cu aceeaşi lună din anul trecut. Aşadar, în afara faptului că este o creştere foarte mică faţă de luna anterioară, este o scădere mare faţă de aprilie 2009. În plus, la fel cum s-a întâmplat şi până acum, proporţia majoritară din totalul autorizaţiilor eliberate revine zonei rurale - 63,9%. Asta înseamnă că cei care construiesc cele mai multe locuinţe în România sunt cei de la ţară şi nu cei de la oraş, aşa cum s-ar putea crede. Ar putea să însemne acest lucru că românii îşi vând locuinţele de la oraş şi se mută la ţară unde îşi ridică altele? Sau că cei din mediul rural au mai mulţi bani decât cei din mediul urban?
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate