HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Oferte imobiliare
Vanzare hala Arad Vlaicu:
vanzari/închirieri hale si terenuri în parcul ind ...
25.09.2013
detalii
95.900 mp disponibili în parcele de 3.000 – 20.000 mp drum de acces proiectat pentru trafic greu utilităti – puncte de bransament la limita parcelei energie electrică – posibilitate de putere instalată standard 10 kw/1000 mp gaz...
Inchiriere hala Arad Vlaicu:
inchiriere hale parc industrial uta2
25.09.2013
detalii
parcul industrial uta2 se întinde pe o suprafată de 14,6 hectare si poate oferi pentru vânzare parcele de teren cu utilităti, iar pentru vânzare/închiriere hale industriale destinate logisticii si industriei usoare. cu o suprafaţă totală...
Vanzare hala Arad Gradiste:
hale industriale in sere - aproape de centre comerc ...
280 EUR
01.07.2012
detalii
motrust arad , dezvoltator imobiliar , vinde si inchiriaza hale industriale in arad , cartier gradiste (zona sere). destinatie: logistica-productie. locatie: cartierul gradiste , situat in partea de nord a orasului arad , la 5 km de...
Inchiriere hala Arad :
inchiriez hala 2100 mp aproape de centrul orasului ...
5250 EUR/luna
27.04.2012
detalii
inchiriez hala in suprafata de 2100 mp in parc industrial uta arad, in apropiere de centrul orasului. destinatie: logistica/productie acces: centura nord si dn 7 (e68) arad - nadlac inaltime utila: 6m structura de rezistenta: cadre metalice din...
Inchiriere hala Arad Aradul Nou:
inchiriere hala 1290 mp
26.04.2012
detalii
inchiriez hala in suprafata de 1290 mp cu urmatoarele caracteristici: inaltime utila: 5,5 m inaltime intrare: 3,36 m pardosea din beton elicopterizat contorizat putere instalata de 35 kw cu posibilitati de marire generatoare pe aer cald este...
Inchiriere hala Arad Aradul Nou:
inchiriere hala 366 mp
26.04.2012
detalii
inchiriez hala in suprafata de 366 mp in parc industrial aradul nou cu urmatoarele caracteristici: sistem incalzire: centrala proprie utilitati generale: curent trifazic climatizare: aeroterme pe aer cald izolatii termice:...
Inchiriere hala Arad Aradul Nou:
inchiriez hala industriala 1127 mp
26.04.2012
detalii
inchiriez hala industriala in suprafata de 1127 mp, contorizat, acces tir, inaltime utila 7 m, inaltime intrare 3 m, pardosea din beton elicopterizat, dotat cu incalzire pe generatoare de aer cald, 3 birouri, grupuri sanitare. se poate folosi pentru...
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Potrivit companiei de consultanţă, DTZ Echinox, băncile vor înţelegeri cu rezultate imediate. Compania de consultanţă imobiliară, DTZ Echinox, afirmă că băncile şi-au schimbat atitudinea faţă de clienţii din imobiliare, forţaţi de criză, dar o creştere a pieţei depinde de schimbarea acestei abordări.

“Sub imperativul recapitalizării care a marcat băncile în ultimul an, acestea şi-au deplasat focusul de la strategii cu rază îndelungată de acţiune către o abordare imediată în relaţia cu clienţii.

Pentru a da pieţei imobiliare o şansă reală de creştere, băncile ar trebui să privească din nou relaţia cu investitorii şi cu dezvoltatorii ca pe un parteneriat pe termen lung, aşa cum este de fapt natura business-ului de banking”, apreciază Cristian Ustinescu, investments director la compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, citat de Mediafax.

Cititi articolul integral pe Curierul National
Piata spatiilor comerciale a ajuns la cel mai inalt nivel din 2008
Piaţa spaţiilor comerciale în România a cunoscut în semestrul doi al anului 2011 cel mai înalt nivel din anul 2008 încoace.

Dacă în anul 2008 au fost inauguraţi circa 435.000 de metri pătraţi de spaţii noi, în a doua jumătate a lui 2011 au fost livraţi aproximativ 230.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale moderne, se arată în Raportul despre piaţa spaţiilor comerciale în România în S2 2011 al CBRE România.

“Tendinţa din 2011 a marilor jucători din retailul global de a se extinde va continua să se menţină cel puţin pe următorul an. Branduri internaţionale au intrat pe piaţa românească anul trecut şi aşteptăm alte nume mari, la nivel global, să îşi dezvolte subsidiare locale în ţara noastră în acest an, potrivit anunţurilor oficiale ale acestor companii.

Consecinţa este că dezvoltatorii imobiliari de spaţii comerciale prime vor încerca să satisfacă această nevoie în oraşele cu populaţie numeroasă din România.

Dar marea surpriză pe care raportul realizat de CBRE o aduce este că, în pofida crizei economice pe care majoritatea companiilor o simt, piaţa imobiliară a spaţiilor comerciale a cunoscut, în a doua jumătate a anului 2011, cea mai mare creştere din 2008, ultima perioadă de boom economic în România”, a declarat, în comunicat, Răzvan Iorgu, director general CBRE.

Constanţa (Maritimo Center), Arad (Galleria), Oradea (Oradea Shopping City) şi Craiova (Electroputere Parc) sunt oraşele unde s-au livrat cele mai multe spaţii comerciale în S2 2011, tendinţa pentru 2012 şi 2013 fiind de creştere a stocului de spaţii comerciale în oraşe cu peste 180.000 de locuitori, potrivit raportului citat.

Retailerii internaţionali au continuat expansiunea atât în Bucureşti, cât şi în provincie. Cei mai activi au fost comercianţii din industria textilă precum H&M, mărcile Inditex, C&A sau New Yorker, precum şi cei din sectorul alimentar, între care Mega Image, Profi, Lidl, Carrefour, Cora sau Auchan, evidenţiază datele citate.

Printre companiile internaţionale de renume ce au intrat pe piaţa locală în ultimele şase luni sunt menţionate New Look şi Leroy Merlin. În sectorul de lux, cel mai nou magazin este Valentino, în timp ce Escada şi Burberry au anunţat că vor intra în România în 2012.

Analiza subliniază, de asemenea, tendinţa de creştere a cererii de spaţii comerciale prime pentru următorii trei-patru ani, în principalele oraşe din România, precum Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Braşov.

În ultimele două trimestre ale anului 2011, chiria primă a rămas stabilă atât pentru spaţiile stradale (70 euro/mp/lună), cât şi pentru centrele comerciale (50 euro/mp/lună), se mai arată în Raportul CBRE.

În România, stocul de spaţii comerciale ce urmează să fie livrat pe piaţă depăşeşte 2 milioane de metri pătraţi, din care numai 15%, respectiv 314.000 metri pătraţi, se află în construcţie. Pentru 2012 sunt planificate deschideri precum: Cora Bacău, Bucureşti şi Slobozia, Palas Iaşi şi InterCora Bucureşti.

În Bucureşti, stocul de spaţii comerciale analizat în funcţie de suprafaţa închiriabilă este format, în principal, din centre comerciale cu suprafeţe mai mari de 40.000 mp, urmate de cele între 20.000 şi 40.000 mp. Parcurile comerciale au o pondere de 28% din totalul stocului.

În ceea ce priveşte tendinţele investiţionale în S2 2011, raportul CBRE evidenţiază faptul că centrele comerciale au reprezentat ponderea cea mai mare din volumul de investiţii, reprezentând 79% din totalul tranzacţiilor.

Sursa: Curierul National
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Cushman&Wakefield: Suprafaţa spaţiilor industriale închiriate ar putea creşte cu 15-20% în acest an. Anul a început destul de lent, însă, în luna martie, au început să apară cererile de spaţii industriale.

Anul acesta ar putea aduce o creştere de 15-20% a suprafeţei spaţiilor industriale închiriate, comparativ cu anul 2011, când a fost tranzacţionată o suprafaţă de 150.000 de metri pătraţi, relevă un studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield România.

“În 2011 am avut un trend crescător al gradului de ocupare. Au existat mai multe cereri de la industria producătoare uşoară şi în acelaşi timp am primit cereri de la operatori de logistică noi pe piaţă, rezultaţi din fuziuni şi separări ale altor operatori deja existenţi pe piaţa din România. Anul 2012 se poate încheia la acelaşi nivel ca şi 2011 sau cu o creştere de 15-20% dacă se păstrează trendul crescător din 2011″, a declarat, într-un comunicat, Gabriel Sfetcu, directorul departamentului industrial Cushman&Wakefield România.

Cititi articolul integral pe Curierul National
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate