HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Oferte imobiliare
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD :
vand apartament 3 camere pret 31000 euro
31000 EUR
31.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere- zona confectii, etaj 1, decomandat - 65 mp, amenajat: gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux, zona alfa
40000 EUR
13.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere lux- zona alfa, decomandat, 92 mp, 2 bai. amenajari: gresie, faianta, parchet laminat, usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata, usa metalica, mobilat + utilat modern, pret 40000 euro- usor negociabil. tel...
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux zona alfa
40000 EUR
09.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere zona alfa, lux, decomandat,s= 92 mp, 2 bai ,amenajari: gresie, faianta, parchet,usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata cu bolta, usa metalica, mobilat+ utilat modern, pret 40000 euro, tel. 0757713971.
Vanzare apartament cu 3 camere arad :
vand apartament 3 camere zona confectii
31000 EUR
07.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere, zona confectii,etaj 1, decomandat, 65 mp, amenajat: gresie + faianta,parchet, geamuri termopan, usa metalica,centrala pe bloc, pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD Micalaca:
apartament3 camere
41500 EUR
11.04.2012
detalii
vand partament 3 cam.decomandat pe str.mioritei etaj3/4 2 bai termopan,usa metalica,boxa sup.88m2 se accepta "prima casa" pret 41500 euro
Guvernul vinde 733 de imobile apartinand RAAPPS
Guvernul scoate la vânzare 733 de imobile aparţinând RAAPPS. Sunt avute în vedere doar imobilele cu situaţie juridică clară.

Vânzarea va fi făcută prin licitaţie publică cu strigare şi nu va asigura drept de preemţiune pentru actualii chiriaşi.

„Guvernul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă privind vânzarea patrimoniului RAAPPS. Am cerut transparenţă deplină a procesului de vânzare şi obţinerea celui mai bun preţ posibil pentru fiecare imobil. Va fi o procedură transpentă, licitaţie cu strigare pentru a ne asigura că obţinem venituri la buget”, a spus premierul Emil Boc.

La rândul său, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, a precizat că este vorba despte 733 de imobile din cele 1.100 aflate în administrarea Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

„Sunt scoase la vânzare doar imobilele cu situaţie juridică clară, majoritatea sunt ocupate, dar mai sunt şi unele libere pentru că nivelul chiriilor RAAPPS este foarte ridicat. Alte 108 imobile aflate în litigii nu vor fi scoase la vânzare, dar pe măsură ce litigiile se rezolvă vor fi incluse pe listă. Este vorba despre litigii legate de proprietate, nu de chirie. Nu vor fi scoase la vânzare nici imobilele ocupate de instituţii publice, misiuni diplomatice, instituţii interguvernamentale, partide politice”, a spus Andreescu.

Ea a precizat că va fi organizată licitaţie publică cu strigare la care poate participa orice persoană, care ocupă sau nu o locuinţă RAAPPS.

„Nu există drept de preemţiune pentru cel ce ocupă spaţiul. Cei care stau în locuinţă şi care nu cumpără imobilul vor rămâne în imobil până se epuizează contractul de atribuire a locuinţei”, a arătat şeful SGG.

Sursa: Capital
Asa va arata indicele imobiliar al I.N.S.
De când Institutul Naţional de Statistică (I.N.S.) a anunţat că la sfârşitul acestei luni va publica un indice imobiliar, au fost o mulţime de discuţii şi de aprecieri despre utilitatea şi efectele pe care le va avea în piaţă. Totuşi, înainte de a face supoziţii trebuie să ştim în ce va consta acest indice. De aceea, i-am întrebat pe cei de la I.N.S. care ne-au spus că:

„Indicele va măsura evoluţia trimestrială a preţurilor proprietăţilor rezidenţiale faţă de anul 2009 (anul de începere a anchetei). Datele colectate se referă la valorile/preţurile tranzacţiilor de vânzare-cumpărare autorizate de notari publici.”.

În prezent, există pe piaţă câteva firme (agenţii imobiliare şi portaluri online) care ne oferă lunar astfel de date statistice. Însă ele se limitează doar la teritoriul Bucureştiului ori au la bază doar anunţurile publicate pe portalul respectiv. De aceea nu ne ajută nici măcar să ne orientăm. Era necesar o astfel de bază de date naţională, însă în ce scop? „Scopul este acela de a răspunde cerinţelor utilizatorilor interni şi internaţionali.

Evoluţia pieţei proprietăţilor rezidenţiale poate ajuta la comensurarea gradului de expunere a băncilor pe această piaţă (prin evoluţia creditului). De asemenea, are scopul de a ajuta decidenţii responsabili cu politica monetară şi de stabilitate a preţurilor şi, nu în ultimul rând, poate explica modificările comportamentului de consum al populaţiei”, susţin reprezentanţii I.N.S.

Totuşi, ne interesează ca acest indice să fie naţional şi să ne ofere date cât mai detaliate pentru categorii foarte clare de proprietăţi. Nu trebuie să amestecăm casele cu apartamentele pentru că sunt total diferite. Poate de aceea, I.N.S. a hotărât ca: „Sfera de cuprindere a indicelui va fi teritoriul naţional. Evoluţia preţurilor va fi prezentată pentru: total proprietăţi rezidenţiale; total apartamente: apartamente Bucureşti, apartamente restul ţării; total case individuale; case individuale mediul urban şi case individuale mediul rural”. Acestea vor fi categoriile pentru care I.N.S. ne va furniza datele statistice ale preţurilor. Oricum am analiza această iniţiativă, ea constituie un pas înainte în cunoaşterea pieţei rezidenţiale din ţara noastră.
Paginile de Internet din tarile UE care ofera credite au fost verificate. 11 pagini din Romania prezintă neregularitati
Ați fost vreodată pe punctul de a semna un contract pentru un împrumut personal, carte de credit sau alte credite de consum și ați descoperit că este mai scump decât v-ați așteptat? Acesta este și motivul pentru care a fost realizată o investigație la nivelul întregii UE a website-urilor care oferă astfel de credite. Cu această ocazie a fost verificată măsura în care consumatorii primesc informațiile la care au dreptul în temeiul legislației UE înainte de semnarea unui contract de credit.

Astfel, autoritățile naționale de aplicare a legii au verificat 562 de website-uri din cele 27 de state membre, plus Norvegia și Islanda. Ele au marcat 393 de website-uri (70%) pentru investigații ulterioare în legătură cu următoarele probleme principale: publicitatea nu a inclus informațiile standard necesare, ofertele au omis informații esențiale pentru luarea unei decizii și costurile au fost prezentate în mod înșelător. Autoritățile naționale de aplicare a legii vor contacta acum instituțiile financiare și intermediarii de credit în legătură cu suspiciunile de nereguli și le vor cere să aducă precizări sau să ia măsuri de remediere.

„Atunci când oamenii caută credit, descoperă uneori că acest credit se dovedește a fi mai scump decât părea la început, deoarece informații importante lipsesc sau sunt neclare. Creditul de consum nu este întotdeauna ușor de înțeles și de aceea există o legislație europeană pentru a-i ajuta pe consumatori să ia decizii în cunoștință de cauză. Prin urmare, este foarte important ca întreprinderile să ofere consumatorilor informațiile corecte și necesare. Și este rolul Comisiei să colaboreze cu autoritățile naționale de aplicare a legii pentru a realiza acest lucru”, consideră John Dalli, Comisarul UE pentru consumatori.

În România au fost verificate 20 de pagini de Internet, dintre care 11 au fost descoperite cu neregularități și vor fi urmărite la nivel național. Vestea bună este că niciuna dintre pagini nu necesită a fi urmărită de Reţeaua de Cooperare în domeniul Protecţiei Consumatorilor. Pentru a înțelege mai bine cât de important este domeniul, trebuie să știți că în 2010, instituțiile financiare din zona euro au oferit credite de consum în valoare de peste 600 de miliarde de euro.
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate