HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Oferte imobiliare
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD :
vand apartament 3 camere pret 31000 euro
31000 EUR
31.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere- zona confectii, etaj 1, decomandat - 65 mp, amenajat: gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux, zona alfa
40000 EUR
13.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere lux- zona alfa, decomandat, 92 mp, 2 bai. amenajari: gresie, faianta, parchet laminat, usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata, usa metalica, mobilat + utilat modern, pret 40000 euro- usor negociabil. tel...
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux zona alfa
40000 EUR
09.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere zona alfa, lux, decomandat,s= 92 mp, 2 bai ,amenajari: gresie, faianta, parchet,usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata cu bolta, usa metalica, mobilat+ utilat modern, pret 40000 euro, tel. 0757713971.
Vanzare apartament cu 3 camere arad :
vand apartament 3 camere zona confectii
31000 EUR
07.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere, zona confectii,etaj 1, decomandat, 65 mp, amenajat: gresie + faianta,parchet, geamuri termopan, usa metalica,centrala pe bloc, pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD Micalaca:
apartament3 camere
41500 EUR
11.04.2012
detalii
vand partament 3 cam.decomandat pe str.mioritei etaj3/4 2 bai termopan,usa metalica,boxa sup.88m2 se accepta "prima casa" pret 41500 euro
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Circa 8% din suprafaţa arabilă a României este utilizată de cetăţeni străini. Prelungirea interdicţiei de a vinde terenuri agricole străinilor după 2014 este o solicitare care nu poate fi realizată, a declarat, ieri, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la o conferinţă privind Politica Agricolă Comună.

“România nu are o astfel de prevedere în tratatul de aderare, iar singura formulă care ar permite prelungirea este modificarea tratatului. Acest proces poate să dureze însă 2-3 ani şi numai dacă instituţiile europene şi toate statele membre sunt de acord. Cred însă că este o solicitare care nu poate fi realizată”, a precizat Orban, citat de Agerpres.

Acesta a subliniat că statele care au obţinut această prelungire şi care au aderat în 2004 au avut o astfel de prevedere pentru încă trei ani, inclusă în tratatul de aderare.

Cititi articolul integral pe Bursa
Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 63% in ianuarie 2012 ca serie bruta
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 63,4% în luna ianuarie 2012 faţă de luna decembrie 2011, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a crescut cu 1,9%, potrivit unui comunicat transmis joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Faţă de luna ianuarie 2011, în ianuarie 2012, volumul lucrărilor de construcţii a crescut atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 14,9%, respectiv cu 14,2%.

Scăderea cu 63,4% din ianuarie 2012 a fost evidenţiată la toate elementele de structură. La lucrările de reparaţii capitale scăderea a fost de 79,9%, la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente, de 70,3%, şi la lucrările de construcţii noi, de 56,6%.

Pe obiecte de construcţii, au fost consemnate scăderi la clădirile rezidenţiale, cu 74,4%, la construcţiile inginereşti, cu 62,8% şi la clădirile nerezidenţiale, 57,2%.

Volumul lucrărilor de construcţii, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în luna ianuarie 2012, comparativ cu luna decembrie 2011, a înregistrat o creştere cu 1,9%.

Pe elemente de structură, s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 6,8%. La lucrările de reparaţii capitale şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente s-au înregistrat scăderi cu 23,8%, respectiv cu 21% .

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la clădirile nerezidenţiale, cu 11,7%, şi la construcţiile inginereşti, cu 3,6%. La clădirile rezidenţiale s-a înregistrat o scădere cu 29,2%.

Potrivit INS, în ianuarie 2012 comparativ cu ianuarie 2011, ca serie brută, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 14,9%. Pe elemente de structură s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 64,9%. La lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de reparaţii capitale au avut loc scăderi cu 37,7 %, respectiv cu 31%.

Pe obiecte de construcţii, s-au înregistrat creşteri la clădirile nerezidenţiale şi la construcţiile inginereşti cu 31,6%, respectiv cu 19,5%. La clădirile rezidenţiale, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 24,1%.

Volumul lucrărilor de construcţii, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a crescut cu 14,2% în luna ianuarie 2012, comparativ cu luna ianuarie 2011. Pe elemente de structură s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 67,8%. La lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de reparaţii capitale au avut loc scăderi cu 33,8%, respectiv cu 28,9%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la clădirile nerezidenţiale cu 40,6% şi la construcţiile inginereşti cu 18,3%. La clădirile rezidenţiale s-a înregistrat o scădere cu 22,4%.

Sursa: Capital
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Din vară, proprietarii vor fi obligaţi să obţină certificate energetice dacă vor să-şi vândă sau să-şi închirieze locuinţa. Altfel, riscă anularea eventualei tranzacţii.

Până la 9 iulie, Guvernul trebuie să se prezinte la UE cu o lege care prevede obligativitatea atestării energetice a locuinţelor, altfel România ar putea fi sancţionată cu infringement.

Noi avem deja o astfel de reglementare (Legea nr. 372/2005), însă aceasta trebuie modificată potrivit unei Directive europene (2010/31/UE), iar acum Guvernul pregăteşte un astfel de amendament.

Pentru proprietarii de locuinţe, cel mai important efect pe care-l va avea noua legislaţie constă în imposibilitatea de a mai vinde sau închiria casa fără certificatul de performanţă energetică, sub sancţinea nulităţii relative a eventualei tranzacţii.

Cititi articolul integral pe Adevarul
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate