HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Oferte imobiliare
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD :
vand apartament 3 camere pret 31000 euro
31000 EUR
31.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere- zona confectii, etaj 1, decomandat - 65 mp, amenajat: gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux, zona alfa
40000 EUR
13.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere lux- zona alfa, decomandat, 92 mp, 2 bai. amenajari: gresie, faianta, parchet laminat, usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata, usa metalica, mobilat + utilat modern, pret 40000 euro- usor negociabil. tel...
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux zona alfa
40000 EUR
09.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere zona alfa, lux, decomandat,s= 92 mp, 2 bai ,amenajari: gresie, faianta, parchet,usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata cu bolta, usa metalica, mobilat+ utilat modern, pret 40000 euro, tel. 0757713971.
Vanzare apartament cu 3 camere arad :
vand apartament 3 camere zona confectii
31000 EUR
07.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere, zona confectii,etaj 1, decomandat, 65 mp, amenajat: gresie + faianta,parchet, geamuri termopan, usa metalica,centrala pe bloc, pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD Micalaca:
apartament3 camere
41500 EUR
11.04.2012
detalii
vand partament 3 cam.decomandat pe str.mioritei etaj3/4 2 bai termopan,usa metalica,boxa sup.88m2 se accepta "prima casa" pret 41500 euro
Broscoiul imobiliar
Auzim frecvent că agentul imobiliar o să dispară. Asta nu se va intampla niciodata, dar macar sa speram ca o sa scapam de Bădăranul, Mojicul, Ţopârlanul, Mârlanul, Marţafoiul sau Ghiolbanul Imobiliar. Pe scurt: BROSCOIUL IMOBILIAR.

Cum recunoşti un broscoi imobiliar?

Afla mai multe pe blog.imobiliare.net
Ce cauta Impact pe Bursa?
Dan Ioan Popp susţine că Bursa e doar “un joc”, în care unii pariază pe roşu şi alţii pe verde.
Compania însă s-a folosit de piaţa de capital pentru a se finanţa fără a oferi niciun ban investitorilor.
Cei care “s-au jucat” cu acţiunile Impact au marcat pierderi şi de 90%.
“Piaţa de capital românească este în mare parte “un implant”, a fost un proiect-pilot şi în mare parte rămâne un proiect-pilot”, a declarat preşedintele Impact Developer & Contractor (IMP), Dan Ioan Popp, într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.
El a afirmat că bursa locală este o “micropiaţă” şi că nu se aşteaptă să dea semnalele de revenire a economiei. Evoluţia bursei a anunţat criza şi ar trebui, teoretic, să dea şi semnalele de revenire a economiei, doar că, în cazul României, piaţa de capital are o dimensiune redusă şi nu este reprezentativă, apreciază Dan Ioan Popp.
“Bursa nu este comerţ, este un joc. Cineva crede că poate câştiga pe roşu, cineva crede că va câştiga pe verde”, a spus preşedintele Impact, susţinând că după părerea sa, la BVB, sunt doar 1.500 de jucători activi.
Societatea de dezvoltare imobiliară este listată la cota BVB încă din anul 2006, perioadă în care a derulat 22 de operaţiuni de majorare a capitalului social (MCS), atât prin distribuire de acţiuni gratuite în contul profiturilor obţinute, cât şi prin aport în numerar din partea acţionarilor. În anul 2003 Impact Contractor & Developer a lansat şi prima sa emisiune de obligaţiuni, în acelaşi an începând tranzacţionarea drepturilor de preemţiune pentru titlurile IMP. Practic, prin aceste MCS-uri, compania a beneficiat de finanţarea acţionarilor minoritari care au fost de acord cu reinvestirea profiturilor. Ultimele operaţiuni de majorare a capitalului social derulate de Impact s-au realizat la preţuri exorbitante, investitorii care au ales să participe la respectivele acţiuni consemnând ulterior, în portofolii, pierderi uriaşe. Dan Ioan Popp deţine 28% din acţiunile Impact şi este acţionarul principal al companiei. Cel mai recent transfer cu titlurile dezvoltatorului imobiliar s-a încheiat vineri, la un preţ de 0,335 lei/ unitate, în urcare cu 8,77%. La această cotaţie, capitalizarea IMP este de 67 de milioane de lei. Faţă de minimele din februarie a.c., acţiunile Impact au realizat un avans de peste 300%, însă chiar şi la acest nivel, titlurile respective sunt evaluate de piaţă la doar o treime din valoarea nominală de un leu pe acţiune. Cifra de afaceri a companiei a scăzut în primul trimestru cu 8,5%, de la 17,73 milioane lei în perioada ianuarie-martie 2008 la 16,34 milioane de lei. Profitul net s-a diminuat de la 5,13 milioane de lei la 1,28 milioane de lei, în condiţiile în care veniturile au scăzut de la 50,44 mil. lei la 32,79 mil. lei, iar cheltuielile s-au comprimat de la 44,21 mil. lei la 29,9 milioane de lei. Dezvoltatorul imobiliar estimează scăderea veniturilor cu 47% în acest an, de la 254,4 mil. lei la 134,6 milioane lei, şi reducerea cu 60% a profitului brut, la 4,1 milioane lei, de la 10,28 milioane lei în 2008. Afacerile sunt estimate să atingă un nivel de 102,7 mil. lei, în scădere cu 32% faţă de 2008, când au totalizat 151,6 mil.
Ansamblul rezidenţial Quartz ar putea fi vândut la pachet unui investitor
Impact Developer&Contractor negociază cu un investitor prezent pe piaţa românească vânzarea ansamblului rezidenţial Quartz, din Bucureşti, care va avea la finalizare, programată pentru sfârşitul anului, o valoare de piaţă de şapte milioane de euro. “Dacă avem un răspuns favorabil din partea unui investitor specializat, o să vindem proiectul la pachet”, a afirmat Dan Ioan Popp. Programat iniţial să aibă 98 de apartamente, proiectul a intrat într-o fază de ajustare, astfel că numărul unităţilor va fi redus. Popp a precizat că proiectul, care va cuprinde şapte blocuri, va fi finalizat până la sfârşitul anului, dar ar putea fi vândut şi într-o fază intermediară.
Va fi atacat şi segmentul hotelier
Impact intenţionează, de asemenea, să înceapă proiecte pe segmentul hotelier şi pe cel de birouri, pentru care a efectuat deja studii de fezabilitate. “Este o opţiune strategică de diversificare”, a declarat Dan Ioan Popp. El a spus că dezvoltatorul vizează unităţi hoteliere de două-trei-patru stele şi clădiri de birouri pentru micii întreprinzători. Totodată, acesta a subliniat că unităţile ar putea avea în jur de 200 de camere fiecare, cu o valoare de piaţă de 30-40.000 de euro pe cameră. Popp a adăugat că asemenea investiţii au mai multe faze, compania căutând în prezent asocieri cu operatori şi investitori. “Nu contează dacă vom fi minoritari sau majoritari”, a mai spus directorul general al Impact SA. Oana Trifu, manager pentru relaţia cu investitorii al Impact, a spus că în zona de nord a Capitalei există o criză acută a numărului de camere disponibile, iar că pe zona de birouri majoritatea clădirilor vizează clienţi mijlocii şi mari, oferta pentru micii întreprinzători fiind foarte redusă. “Vrem să venim în sprijinul întreprinzătorilor, prin construcţia de spaţii de birouri mici, la preţuri atractive”, a spus Trifu. Popp a mai spus că există şansa ca Impact să încheie parteneriate pentru respectivele proiecte în 2009.
Adrian Panaite - Curierul National
http://www.curierulnational.ro/Piata%20bursiera/2009-05-18/Ce+cauta+Impact+pe+Bursa
Vor fi incheiate trei tranzactii imobiliare in valoare de 200 de milioane de euro. Investitorii ies din letargie
Investitorii au început să mai capete încredere în activele imobiliare. În perioada imediat următoare sunt anunţate tranzacţii imobiliare în volum de 100-200 mil. euro, în zona de birouri, retail şi industrial, potrivit unei analize realizate de compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.

„În perioada imediat următoare se vor anunţa tranzacţii de birouri şi retail, în Bucureşti şi în provincie, precum şi câteva achiziţii de industrial în Bucureşti şi în vestul ţării.

Piaţa de investiţii din România poate absorbi 100-200 milioane euro în perioada următoare din cele câteva dezvoltări anunţate şi cele 2-3 investiţii ce urmează a se închide”, a declarat Cristian Ustinescu, directorul de investiţii al DTZ Echinox.

Potrivit acestuia, în România se observă un interes concentrat din partea investitorilor, instituţionali sau de private equity, aproape exclusiv pe proprietăţi de prim rang, în principal în Bucureşti, pentru birouri, şi în oraşele principale, pentru retail. Piaţa de industrial atrage interes în centrele logistice importante cum ar fi Bucureşti, Timişoara, Cluj sau Braşov.

Scădere de 3% la nivel european

Investiţiile în proprietăţi imobiliare comerciale (birouri, retail, industrial) din Europa, în al treilea trimestru al anului 2011, au ajuns la 25,7 mld. euro, reprezentând o scădere marginală de 3% de la 26,6 mld. euro în trimestrul doi.

Valoarea medie a investiţiilor pe ultimele patru trimestre este de 28,7 mld. euro.
Investitorii de pe alte continente au revenit pe piaţă în acest trimestru, valoarea investiţiilor acestora ridicându-se la 10,5 mld. euro, ceea ce reflectă o cotă de piaţă de 41%, cel mai ridicat nivel din 2009 până în prezent.

Retailul a atras cea mai mare parte a investiţiilor în trimestrul trei, reprezentând 36% (9.2 mld. euro) din volumele totale.

Apetitul pentru retail a rămas puternic, întrucât investitorii vânează activele de calitate, preponderent centre comerciale şi parcuri de retail.

În schimb, investiţiile pe segmentul birourilor au scăzut cu 22% pe o bază trimestrială de 8,9 mld. euro. Cu toate acestea sectorul birourilor încă reprezintă 35% din volumele totale din acest trimestru.

„Privind către 2012 ne aşteptăm să vedem o creştere constantă în activitate, cu investiţii stabile, al căror volum total ar putea ajunge la 121 mld. euro, reprezentând o creştere de 11% faţă de estimarea noastră pentru 2011″, a explicat Tony McGough, Global Head of DTZ Forecasting & Strategy Research.

Sursa: Capital
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate