HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR
Oferte imobiliare
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD :
vand apartament 3 camere pret 31000 euro
31000 EUR
31.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere- zona confectii, etaj 1, decomandat - 65 mp, amenajat: gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux, zona alfa
40000 EUR
13.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere lux- zona alfa, decomandat, 92 mp, 2 bai. amenajari: gresie, faianta, parchet laminat, usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata, usa metalica, mobilat + utilat modern, pret 40000 euro- usor negociabil. tel...
Vanzare apartament cu 3 camere arad Alfa:
vand apartament 3 camere lux zona alfa
40000 EUR
09.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere zona alfa, lux, decomandat,s= 92 mp, 2 bai ,amenajari: gresie, faianta, parchet,usi interior noi, geamuri termopan, bucatarie modificata cu bolta, usa metalica, mobilat+ utilat modern, pret 40000 euro, tel. 0757713971.
Vanzare apartament cu 3 camere arad :
vand apartament 3 camere zona confectii
31000 EUR
07.10.2012
detalii
vand apartament 3 camere, zona confectii,etaj 1, decomandat, 65 mp, amenajat: gresie + faianta,parchet, geamuri termopan, usa metalica,centrala pe bloc, pret 31000 euro.
Vanzare apartament cu 3 camere ARAD Micalaca:
apartament3 camere
41500 EUR
11.04.2012
detalii
vand partament 3 cam.decomandat pe str.mioritei etaj3/4 2 bai termopan,usa metalica,boxa sup.88m2 se accepta "prima casa" pret 41500 euro
Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 63% in ianuarie 2012 ca serie bruta
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 63,4% în luna ianuarie 2012 faţă de luna decembrie 2011, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a crescut cu 1,9%, potrivit unui comunicat transmis joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Faţă de luna ianuarie 2011, în ianuarie 2012, volumul lucrărilor de construcţii a crescut atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 14,9%, respectiv cu 14,2%.

Scăderea cu 63,4% din ianuarie 2012 a fost evidenţiată la toate elementele de structură. La lucrările de reparaţii capitale scăderea a fost de 79,9%, la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente, de 70,3%, şi la lucrările de construcţii noi, de 56,6%.

Pe obiecte de construcţii, au fost consemnate scăderi la clădirile rezidenţiale, cu 74,4%, la construcţiile inginereşti, cu 62,8% şi la clădirile nerezidenţiale, 57,2%.

Volumul lucrărilor de construcţii, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în luna ianuarie 2012, comparativ cu luna decembrie 2011, a înregistrat o creştere cu 1,9%.

Pe elemente de structură, s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 6,8%. La lucrările de reparaţii capitale şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente s-au înregistrat scăderi cu 23,8%, respectiv cu 21% .

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la clădirile nerezidenţiale, cu 11,7%, şi la construcţiile inginereşti, cu 3,6%. La clădirile rezidenţiale s-a înregistrat o scădere cu 29,2%.

Potrivit INS, în ianuarie 2012 comparativ cu ianuarie 2011, ca serie brută, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 14,9%. Pe elemente de structură s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 64,9%. La lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de reparaţii capitale au avut loc scăderi cu 37,7 %, respectiv cu 31%.

Pe obiecte de construcţii, s-au înregistrat creşteri la clădirile nerezidenţiale şi la construcţiile inginereşti cu 31,6%, respectiv cu 19,5%. La clădirile rezidenţiale, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 24,1%.

Volumul lucrărilor de construcţii, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a crescut cu 14,2% în luna ianuarie 2012, comparativ cu luna ianuarie 2011. Pe elemente de structură s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 67,8%. La lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de reparaţii capitale au avut loc scăderi cu 33,8%, respectiv cu 28,9%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la clădirile nerezidenţiale cu 40,6% şi la construcţiile inginereşti cu 18,3%. La clădirile rezidenţiale s-a înregistrat o scădere cu 22,4%.

Sursa: Capital
De ce sa angajezi un broker imobiliar?
De ce nu? Probabil pentru ca nu ai gasit inca brokerul potrivit tie. Exista un broker potrivit pentru orice tranzactie? Cu siguranta exista! Esential este sa intelegi intai la ce-ti foloseste un broker.

APAIR, Marsh si Astra au lansat prima asigurare de malpraxis pentru agentii imobiliari Asistam de foarte mult timp la un atac permanent la adresa brokerilor imobiliari si parca hipnotizati, observam cum nimeni nu ia o aditudine ferma si hotarata prin care sa incerce sa demonstreze calitatile si rolul pozitiv pe care brokerul il are intr-o tranzactie. Ce s’a intamplat intre timp? Se pare ca acestea au fost deja date uitarii si rapid inlocuite cu diverse obiectii si reprosuri la adresa celor ce ar trebui sa ajute la buna desfasurare a unei tranzactii imobiliare. Ba chiar numarul celor ce sustin activitatea de brokeraj imobiliar tinde sa scada, si sa fie devansat cu rapiditate de numarul celor ce devin din ce in ce mai sceptici ideii.

La o simpla cautare pe net, nu am descoperit niciun articol/material care sa explice in mod coerent si bine argumentat, care este rolul unui broker si de ce trebuie sa-ti angajezi unul atunci cand intentionezi sa realizezi o tranzactie imobiliara.
Si inevitabil ne intrebam cum am putea desfasura o campanie de convingere a publicului de importanta unui broker imobiliar, si de rolul acestuia in cadrul unei tranzactii. Cum se mai poate apreta imaginea lui in fata celor care prefera sa o ignore? Ce este de facut pentru a relansa in sfera potrivita poate unul dintre elementele cheie al unei tranzactii imobiliare?

Asteptam pareri si sugestii. Aceasta este o campanie care are nevoie de argumente dintre cele mai puternice si revenim cu intrebarea:

De ce sa angajezi un broker imobiliar?
Asigurarea obligatorie a locuintelor sustine piata de profil
În primele nouă luni ale acestui an, vânzările de asigurări de locuinţă au cunoscut o adevărată explozie, comparativ cu anii precedenţi, judecând după rezultatele companiilor.

Potrivit revistei „Insurance Profile”, asigurătorii au subscris pe segmentul de incendiu şi calamităţi (care include asigurările obligatorii şi cele facultative de locuinţă) prime brute în valoare de 991 mil. lei, în creştere cu 33% faţă de perioada similară din anul precedent.

Ca urmare, cota de piaţă a acestei clase a urcat la 16,3%, faţă de 11,5% în anul 2010. De asemenea, un comunicat remis recent de către Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare (UNSAR), arată că, de la circa 2 milioane de poliţe în vigoare la sfârşitul lunii septembrie 2010, numărul acestora s-a dublat, ajungând la 4,5 milioane la sfârşitul aceleiaşi luni din 2011, ceea ce înseamnă că peste 50% din locuinţele din România sunt cuprinse în asigurare.

Fără nici un dubiu, o contribuţie semnificativă în acest sens a avut-o introducerea obligativităţii asigurărilor de locuinţă, cât şi reglementările privind aplicarea de amenzi, fapt care i-a determinat pe mulţi români să încheie această asigurare.

Acţionarii PAID vând cele mai multe poliţe facultative de locuinţă

Un alt „impuls” a fost şi modificarea făcută Legii AOL (asigurarea obligatorie a locuinţelor) prin care se precizează că proprietarii care au încheiată o asigurare facultativă ce acoperă riscurile cuprinse în PAD nu trebuie să facă şi asigurarea obligatorie.

Drept urmare, companiile şi-au adaptat ofertele, rezultatele fiind pe măsură. Astfel, rezultatele cele mai bune pe acest segment le-au avut următoarele companii: Astra - subscrieri de 280 mil. lei, în creştere cu 143%; Generali - 88,6 mil. lei, în creştere cu 25%; Groupama - 85 mil. lei (+19,3%); Uniqa - 51 mil. lei (+64%); Euroins - 25 mil. lei (415%!).

Astfel, „am înregistrat o creştere de peste 1.000% a numărului de poliţe subscrise în primele nouă luni din 2011 comparativ cu anul precedent”, declară oficialii Euroins.

De asemenea, „aceste poliţe au înregistrat o creştere substanţială, în special datorită obligativităţii asigurărilor de locuinţe”, precizează Lucian Marin, director Subscriere Non-Viata, Groupama Asigurări.

De aceeaşi părere sunt şi brokerii de asigurare, cel puţin pentru compania Destine Broker, asigurările de locuinţe depăşindu-le pe cele RCA nu numai ca număr, ci şi ca volum de prime încasate, potrivit lui Romeo Bocănescu, directorul general al societăţii.

Cât costă o poliţă facultativă de asigurare a locuinţei?

Preţurile practicate de asigurători în acest an, exceptând promoţiile şi alte oferte de acest gen, nu au suferit modificări esenţiale.

Astfel, apelând la serviciile unui broker de asigurare aflăm că pentru un apartament de 60.000 euro din mediul urban, construit după 1977, pachetul standard de riscuri, preţul mediu este între 45 şi 160 EUR, în funcţie şi de compania aleasă.

Spre exemplu, la Allianz-Ţiriac poliţa menţionată ne va costa 164 de euro pe an, la GENERALI - 120 EUR, ASTRA - 72 EUR, iar în cazul EUROINS „prima de asigurare este de 45 EUR/an, cu menţiunea că faţă de această valoare se pot face ajustări, corecţii funcţie de alţi factori tehnici sau riscuri solicitate”.

Aceeaşi poliţă la GROUPAMA „variază între 70 şi 100 EUR, în funcţie de regiune. În cazul în care clientul nu optează pentru o acoperire foarte extinsă, preţul ar putea fi mai redus”, ne-a precizat Lucian Marin.

Sursa: Romania Libera
sursa: flux imobiliar
Citeste si stirile imobiliare
Programul Prima Casă va continua în 2013. Plafonul de garanţii, suplimentat cu 200 de milioane de euro
Dezghet usor in dezvoltarea imobiliara
Stocul de spatii industriale si logistice nu va creste semnificativ anul viitor
Cum te faci proprietar pe terenul de sub bloc
Jumatate din volumul investitiilor directe va fi absorbit de sectorul industrial
Harta preturilor la terenurile agricole. Cat mai costa un hectar de pamant in Romania?
S-au ieftinit taxele pentru intabulare. Afla cu cat
Asigurari facultative doar pentru sume asigurate ce exced celor acoperite de polita obligatorie pentru locuinte
La un pas de cel mai prost an in imobiliare
Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu 7,5%
Romanii au tot mai multe spatii comerciale moderne
Proprietarii nu tin cont de fluctuatiile cursului valutar
Investitorii imobiliari nu-si mai ajuta cu bani firmele din Romania
Autorizatiile de constructie pentru rezidentiale, in scadere
Guvernul nu va emite titluri de plata pentru imobilele nationalizate pentru inca un an
Prelungirea interdictiei de vanzare a terenurilor agricole catre straini nu poate fi realizata
Cum dau dezvoltatorii “tepe” cu viciile de constructie
BCR a depasit pragul de 1 miliard de euro acordat pentru Prima casa
Bancile nu mai fac afaceri imobiliare pentru ca banii se intorc greu
Vesti proaste pe toate fronturile real estate-ului autohton
Vanzarea casei va fi nula fara atestatul energetic
Guvernul vrea sa mai amane legea privind proprietatile nationalizate
Investitorii nu sunt interesati sa finanteze locuintele ANL, pentru ca nu-si recupereaza banii
Romania, repetenta Europei la restituirea proprietatilor
“Gaura” lasata de Guvern in imobiliare: Fara subventii, mai putini cumparatori
Dezghet pe piata apartamentelor vechi
2012 ar putea aduce o crestere pe segmentul spatiilor industriale
Mica evaziune imobiliara
Numarul autorizatiilor pentru constructii de locuinte a crescut cu 15,4% luna trecuta
ANL va finaliza anul acesta 1.800 de locuinte incepute anterior
Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate