HOME ADAUGA ANUNTURI IMOBILIARE DIRECTOR FIRME UTILE CONTACT
Imobiliare
Cautare imobiliare
Localitatea
Zona
Tip spatiu
Oferit spre
   
Cuvant
Utile imobiliare
Catalog de firme
Cautare firme
Localitate
Domeniu de activitate  
Cuvant
 
Curs valutar BNR

Termeni de utilizare a portalului Imobilisvest.ro

Introducere

Termenii "Imobilisvest.ro", "portalul", "site-ul", "AXIS TECH SRL", "noi", "firma" fac referire in cele ce urmeaza la firma AXIS TECH SRL si serviciile sale oferite prin portalul imobilisvest.ro.

Termenul de "utilizator" face referire la toate persoanele fizice sau juridica care acceseaza portalul imobilisvest.ro

Firma AXIS TECH SRL care detine si gestioneaza portalul imobilisvest.ro, are sediul in Arad , str. Dr. I Suciu Bl. 13 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/591/2004, CUI 16302846.

Contractul de utilizare a portalului imobilisvest.ro

Utilizarea portalului imobilisvest.ro implica automat din partea oricarui utilizator, a acceptarii termenilor si conditiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricand prin actualizarea acestei pagini, de aceea va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina. Acest document va obliga legal.

Inregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor

Folosirea unora dintre serviciile oferite de portalul imobilisvest.ro, implica din partea utilizatorilor:
- furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al portalului
- actualizarea acestor datele de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in portalul imobilisvest.ro

In momentul inregistrarii in portal, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in portal.

Imobilisvest.ro nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in portal, fara acordul utilizatorului (nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Imobilisvest.ro isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazanadu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in portal (ex. date statistice).

Utilizatorul se face raspunzator de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in portal (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in portalul imobilisvest.ro. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din portal sau portalul.

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, imobilisvest.ro nu se face responsabil.

Imobilisvest.ro va bloca, daca va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor portalului pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act, de asemenea isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice material postat de utilizator, fara a fi obligat sa anunte utilizatorul.

Imobilisvest.ro nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului de acces in portal.

 

Obligatiile utilizatorului

Utilizand portalul imobilisvest.ro, sunteti obligati sa respectati urmatoarele puncte, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul portalului si urmarile acestora:

- sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica

- sa nu folositi informatiile din acest portal in scop comercial, doar personal

- sa nu incarcati imagini sau texte cu continut explicit sexual

- sa nu folositi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii

- sa nu publicati materiale fara drept de autor, fara acordul proprietarului

- sa nu incarcati materiale pentru care nu aveti drept de transmitere sau difuzate in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (ex. informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

- sa nu folositi informatiile din portal in vederea transmiterii de materiale publicitare, promotionale, campanii etc. (ex. spam, junk mail, scrisori in lant)

- sa nu creati adrese de utilizator multiple fara relevanta, pe acest portal

- sa nu incarcati aceleasi informatii sau informatii asemanatoare de mai multe ori

- sa nu furnizati informatii despre modul de derulare a unor activitati ilegale care pot provoca ranirea fizica sau verbala a unei persoane sau unui grup de persoane sau care pot promova cruzimea fata de animale

- sa nu publicati vizibil informatii confidentiale, in rubrici care pot fi vazute de alti utilizatori

 

Disclaimer

Imobilisvest.ro nu garanteaza corectitudinea, acuratetea sau credibilitatea informatiilor publicate in portal de catre utilizatori, din acest punct de vedere imobilisvest.ro actioneaza ca si un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de utilizatori, fara a avea obligatia de a verifica in avans materialele publicate de utilizatori.

In cazul unor solicitari, imobilisvest.ro poate verifica materialele postate de utilizatori si poate hotara asupra pastrarii sau nu total sau partial a acestor informatii.

 

Drepturile asupra materialelor inscrise in portal

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in portal sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul portalului, incluzand texte, grafica, imagini, soft si celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor si este proprietatea imobilisvest.ro.

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest portal, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Imobilisvest.ro nu pretinde drept de proprietate asupra materialelor postate de utilizatori, dar isi rezerva dreptul de a distribui, publica, reproduce, modifica sau traduce, mentionand sursa provenientei materialului si de asemenea de a ceda acest drept partenerilor. Aceasta nu va presupune obligatia unor plati compensatorii catre utilizator.

Continutul site-urilor personalizate ale firmelor inscrise in portalul Imobilisvest.ro

Imobilisvest.ro isi rezerva dreptul de a interveni, modifica, adapta continutul paginilor personalizate ale firmelor inscrise in portal.

Prin crearea paginii personalizate in cadrul portalului, utilizatorul acorda permisiunea Imobilisvest.ro de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul acesteia, fara plata si prin orice mijloace crede de cuviinta, in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului personal al utilizatorului. Cest lucru este permis doar atat timp cat portalul gazduieste pagina personalizata a utilizatorului.

Imobilisvest.ro nu are obligatia de a cerceta si verifica continutul conturilor si a paginilor personalizate ale utilizatorilor, dar isi rezerva dreptul de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil din cadrul portalului.

Utilizatorul este de acord ca trebuie sa suporte toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

 

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-rile Imobilisvest.ro pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Imobilisvest.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca imobilisvest.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca imobilisvest.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile Imobilisvest.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Imobilisvest.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Imobilisvest.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Imobilisvest.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Imobilisvest.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Imobilisvest.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Imobilisvest.ro nu va putea fi facut responsabil de nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale ca urmare a utilizarii portalului. Acestea ar putea fi cauzate de urmatoarele (dar nu numai):

- imposibilitatea accesarii serviciilor portalului

- actiuni sau declaratii a oricaror terte parti despre portal

- acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

Serviciile portalului sunt oferite "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile" si accesarea acestora se face pe proprie raspundere.

Imobilisvest.ro nu ofera nici o garantie ca:

- serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori

- serviciile vor indeplini total cerintele utilizatorului

- rezultatele obtinute din portal sunt corecte sau de incredere

- eventualele erori de programare vor fi remediate

Orice material obtinut din portal sau prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul portalului il puteti folosi pe propriul risc si utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele pagube sau distrugeri fizice (ale echipamentelor) sau morale.

 

Specificatii finale

Prevederile continute in prezentul document reprezinta un acord incheiat intre utilizator si imobilisvest.ro. Daca vreuna din prevederi este invalida din punct de vedere legal, aceasta invaliditate nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi.

Aceste conditii prezente in document pot fi modificate de imobilisvest.ro oricand considera necesar, fara a fi obligat sa anunte utilizatorii prin vreun mijloc.

Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si imobilisvest.ro vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania.

Murano Shop - bijuterii si obiecte decorative din sticla de Murano
Silver Shop - bijuterii din argint 925
Home | Contact | Termeni si conditii | Acord de confidentialitate